2777
2789
عنوان

دلم میخواد جداشم ولی میترسم بچه ام اسیب ببینه 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 51 پست
بد بارش آوردی آدم تنبل و....دنبال بهونه اس ،بفرس بره سرکار تهدید کن ب طلاق و....اگ کار نمیکردی مجبور ...

اره از روز اول کار کردم . هیچ وقت سختی زندگی رو نفهمید از همون اول خونه رو رهن کامل میگرفتم ک مشکل اجاره دادن نداشته باشه‌ رهن رو هم کامل خودم میدادم ‌. یه ازدواج اشتباه رو ب زور ادامه دادم با سختی نگه داشتم همون اول باید جدا میشدم الان برام سخت شده 

قبول نمیکنن ک. بعد من خودم کارمندم . خونه و ماشین خریدم ‌ نصف خونه ب اسم اون زدم

من هیچ وقت قضاوتت نمیکنم عزیزم آخه بده راحت ب کسی بگی چیکار کن چون تو شرایطش نیستی و نمی‌تونی درکش کنی 

ولی حالا من چیزی میگم نمی‌دونم درست باشه یا غلط اگه پولتون میرسه ب خرج اینا صبر کن با هم خوب باشید شاید خدا کمکتون کرد شوهرتم خوب شد رفت سر کار 

طلاق و دیگه بزار برا موقع ناچاری زندگی پستی بلندی داره اگه میتونی باهم بمونید ولی نه همو تحمل کنید نه باهم خوب باشید زندگی کنید 

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب فرض کن جدا شدی، بچه پیش کی بمونه که هم بهش اعتماد داشته باشی هم بابت این کار پولی ازت نگیره؟ آیا ...

اره ولب نمیتونه در حد پرستار هم باشه ‌ گفتم اخه من از سرکار جیم میشم میرم خونه که بچه رو پوشکشو عوض کنم . میگه من نمیتونم این کارو کنم کمرم درد میگیره . در حد پرستار هم نمیتونخ بهم کمک کنه. قبلا پرستار داشتم ولی از عید گفتم دیگه نیاد. 

اره از روز اول کار کردم . هیچ وقت سختی زندگی رو نفهمید از همون اول خونه رو رهن کامل میگرفتم ک مشکل ا ...

اشتباه خودت بوده پس، الان دو راه داری یا درستش کنی یا خرابش کنی ،ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه اس، بفرس بره سرکار یعنی چی کمرم درد میکنه مگ چندسالشع

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بیشتر ببینید
۳۷ . دیسکش در اومده اخه

سنی هم نداره ،خب در بیاد خیلی ها رو دیدم دیسک دارن ولی دارن کار میکنن قرار نیس کار سنگین کنع ی کار سبک پیدا کنه فروشندگی و....،بنظر من اگه کار نکرد عمرتو هدر نکن چون بعدها پشیمون میشی اگ موندی ت زندگی فقط بفرس بره دنبال کار

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بیشتر ببینید
سنی هم نداره ،خب در بیاد خیلی ها رو دیدم دیسک دارن ولی دارن کار میکنن قرار نیس کار سنگین کنع ی کار س ...

ادا درمیاره بابا مادر من ظرف میشوره این یه بچه چند کیلویی نمیتونه بلند کنه؟خاک بر سرش

ادا درمیاره بابا مادر من ظرف میشوره این یه بچه چند کیلویی نمیتونه بلند کنه؟خاک بر سرش

اره فیلمشع وگرنه من پدر بزرگم ۹۰سالشه کارای شخصی خودشو میکنه و هوای مادر بزرگمم داره و بیرونم کار میکنه کمرشم ب قول خودش درد میکنه، فقط عمرشو هدر میکنه استارتر و مقصر خودشه ک کاز کرده از اول

بیشتر ببینید
اره فیلمشع وگرنه من پدر بزرگم ۹۰سالشه کارای شخصی خودشو میکنه و هوای مادر بزرگمم داره و بیرونم کار می ...

از اول ک ون گشاد خانوادش بار آوردنش ایشونم اگر به خودش لطف نکنه این مرد جوون میمونه استارتره از پا میفته