2777
2789
عنوان

اگ نامزدم بفمه ولم می‌کنه

224 بازدید | 20 پست

دوستان من موقعی بچه بودم ۱۴ سالم بود از طریق مجاری با یکی آشنا شدم بعد یکی دو بار دیدم طرفو همین فقط الان ۲۱ سالمه

بعدش دیک فمیدم چ خامی کردم تمومش کردم ولی طرف ولم نمی‌کرد هی پیام میداد خواهرمو اینا گفتم هیچی نیست ( خواهرم نمیدونه) ب خواهرم میگفتم مزاحمه

بعد من الان نامزد کردم با یکی آشنا شدم چند ماه پیش الان نامزد کردیم ( گفتم تا حالا با کسی نبودم ) و بشدت آدم غیرتیه اگ بدونه من گذشته همچین آدمی بوده ولم می‌کنه می‌ره 

۴ روز پیش طرفو دیدم با خواهرم بودیم در عابربانک تا منو خواهرمو دید فک کنم شناخت ( آخه بعد این همه سال چطور اونم در حد دو بار دیدن) اومد دم عابربانک خیلی ترسیدم ب خواهرم گفتم زود باش بیا بریم 

الآنم داشتم میومدم خونمون دیدم یکی با ماشین هی داره بوق میزنه سوارت کنم بعد من ترسیدم تند تند رفتم ی دفه برگشتم بیام اینور دیدمش اونم منو دید ( من نشناختمش ) ی دفه گف بهار ترسیدم گفتم احتمالا اونه من رفتم اون دست اونم دیک رف 

دوستان الان چیکار کنم من خیلی میترسم بخدا ت رو خدا فقضاوتم نکنید بنظرتون اگ منو با نامزدم ببینه نمیاد جلو چیزی بگ؟

هیچی به نامزدت بگو یکی مزاحمم شده پدرشو از هشت جا در بیاره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش دو بار چیزی نیست اونم مطمئن باش نمیاد اصلا سمت تو دنبال دردسر نیست که بعدم دیوا. حاشا بلنده اصلا تو ذهنم بهش فکر نکن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خب اگ جلو نامزدم مشخصاتمو بده چی ؟ اسم فامیل اینامو میدونه

مزاحم تا خار مادر جد آدمم بخواد میتونه در بیاره شما انکار کن

اگه عکسی هم نشون داد با بهت و شلوغ کاری بگو مرتیکه به چه حقی عکس منو با فتوشاپ

چسبوندی به خودت

تنها راه اینه به ی برادری یا پدر یا همین نامزدت 

کسی که غیرت واقعی داره بگی 

در مار از روزگارش در بیاره البته قبل اینکه بگی اول 

به خوده این یارو بگو مزاحم بشی یبار دیگه پلیس خبر میکنم خیلی محکم بگو

بترسه .نترسید پلن دو که نامزدته عملی کن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

کاش قبل ازدواج عوض میکردی خطو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
اگ اومده مشخصاتمو جلو نامزدم گف چیکار کنم

مشخصات چی مگه تو اون دو بار چی گفتی بهش اگه واقعا راست میگی و دو بار رفتی دیدنش کلا حاشا کن بگو این آدم از قبل مزاحم من می‌شده تازه خواهرمم میدونه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده