2777
2789
عنوان

دلم میخواد جداشم ولی میترسم بچه ام اسیب ببینه 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 51 پست

کاری با این قضیه شوهرت ندارم ولی تو ظلم رو اتفاقا به بچت کردی وقتی که با این شرایط شوهرت و رابطه سرد بینتون خواستی بچه دار بشی

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید
من خودم بچه طلاقمهمیشه میگم طلاق بهتر از یه خانواده سرد و بی روح و پر از مشکله بهتر از نداشتن خانواد ...

شوهرم خیلی عصبی و بداخلاقه . سر هر حرفی سرم داد میزنه . اصلا جنبه گوش دادن یا انتقاد شدن نداره . از یه طرفم من رفتم تو فاز سکوت . یعنی کاری ب کارش ندارم ک یه وقت بحثی نشه . کلا باهاش کاری ندارم و اصلا باهاش حرفی نمیزنم چون عصبیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۹ سال گذشته نرفتی حالا که بچه اومد میخوای بری ؟نکن خواهر من بچه با این بی مسئولیت نمیتونه بمونه خودت ...

مشکل اعصاب گرفتم . میترسم بلایی سر خودم بیارم . کار ب جایی کشیده هر روز دعا میکنم بمیرم ولی بعد پشیمون میشم همه امیدم بچم شده ولی میترسم باز کم بیارم 

شوهرم خیلی عصبی و بداخلاقه . سر هر حرفی سرم داد میزنه . اصلا جنبه گوش دادن یا انتقاد شدن نداره . از ...

دقیقا بابای منم همینطوری بود

منم بهش وابسته بودم و مامانمم سکوت میکرد

و خب قطعا ترجیحم طلاق بود و هست تا زندگی با وجود اون پدر و نداشتن محبت و صمیمیت تو خانواده

مشکل اعصاب گرفتم . میترسم بلایی سر خودم بیارم . کار ب جایی کشیده هر روز دعا میکنم بمیرم ولی بعد پشیم ...

دیگه دومی رو نیار قشنگ جلوگیری کن برای طلاق هم خوب فکر کن ببین اگه جای بهتر برای رفتن داری شجاعت روحی لازم رو داری یا حداقل خانواده پشتیبان داری برو اگه نه کاندید طلاق نیستی دوست من 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
کاری با این قضیه شوهرت ندارم ولی تو ظلم رو اتفاقا به بچت کردی وقتی که با این شرایط شوهرت و رابطه سرد ...

الان اوضاع بدتر شده .قبلا سرد بود  از نظر ج . ولی خب یه درامدی داشت . ولی الان ک بیکاره بدتر شده . خیلی اخلاقش بد شده دیگه قابل تحمل نیس

خب فرض کن جدا شدی، بچه پیش کی بمونه که هم بهش اعتماد داشته باشی هم بابت این کار پولی ازت نگیره؟ آیا مادرت حاظره هر روز بچتو نگه داره

به نظرم جدا نشو...ولی دیگه به چشم همسر بهش نگاه نکن فکر کن پرستاره بچته و یه پدره نصفه نیمه براش

خیلی سخته عزیزم

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید

نمیدونم ولی بنظرم طلاق بهترازاین زندگیه فردا پس فردا همین بچه بزرگ میشه کلی سرکوفت میزنه میگه بابام برام هیچ کاری نکرد وفقط توساختی و سوختی جداشو یه زندگی بی دردسر برای خودت وبچت بساز!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

دیگه چیزی بینمون نیس ک بچه دار شم . کلا از هم جداییم مث دو تا غریبه ایم

حالا الکی میگه یا واقعا دیسک داره؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بد بارش آوردی آدم تنبل و....دنبال بهونه اس ،بفرس بره سرکار تهدید کن ب طلاق و....اگ کار نمیکردی مجبور بود بره سرکار  خدایی غیرت نداره ب خودش بیاد

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بیشتر ببینید