2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یک لحظه میایین

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 69 پست

ماهم دیشب بحثمون شد 

و آقا رفته تو قیافه 

ببین الان بعد ۵ روز قشنگ فکر کن  اگر به نظرت مقصری میتونی سرحرف رو باز کنی 

اگر تقصیری نداری فعلا کاری نکن . 

کاری هم با حرف مامانت که پشیمون شده نداشته باش ... کلا مامانا یکی از مسئولیتاشون همیشه دادن عذاب وجدانه به جای دادن راه حل منطقی!

خب ما که در تایم هابی که با هم هستیم مشکلی نداریم آخه

عزیزم یه نگاه به کلیت تاپیکات بنداز تمام زندگیت شده مشکلات مختلف با همسرت 

من الان دو ساله خورده ای عقدم حقیقتا یه دونه از این مشکلات شما رو ندارم 

وقتی آدم تویی دوران عقد انقد پر از مشکل و چالش باشه وای به حال بعدش 

بخدا دوران عقد برای تزئین نیست برای این نیست بشینید روی صندلی انتظار تا عروسی برای اینه چشماتونو روی تمام ایرادات فرد مقابلتون باز کنید ک فردا نگید نمیدونستم

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهم دیشب بحثمون شد و آقا رفته تو قیافه ببین الان بعد ۵ روز قشنگ فکر کن اگر به نظرت مقصری میتونی سر ...

نه من مقصر نیستم از هر طرف نگاه میکنم 

جاریم منو دعوت کرده بوده مادرشوهر اما گفت نه شما دعوت نیستی و پاشده با شوهرم تنهایی رفته

نه ته تهش خانوادتو‌بگو‌ واسطه شن اگر کار به جای باریک کشیدچون خودتم دعوت بودی عملا تو رو نادیده گرفت ...

آره پدرمم همینو گفتن پیام ندم تا خودش بیاد بعدم اومد بگم برو با بابام حرف بزن 

بذار چند روز به حال خودش باشه و آروم شه

پیام وزنگ  ممنوع

اگر خبری شد که میشه

اگر نه خودتو کوچیک نکن  اگر منت کشی کنی تا آخرش باید کوتاه بیای

و نمیدونی با هر بار کوتاه اومدن چقدر باید سرخم کنی و طرف هر بار  پر روتر میشه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
سر اینکه تنها با خانوادش رفته خونه برادرش و به منم گفته نرفتم دروغ گفته

منم مثل شما عقدم یه تجربه خواهرانه بهتون بگم دست مردا نباید ضعف بدی به چیزی حساسیت نشون  ساختارشون اینطوریه ک با همون موضوع میخوان حرصتو در بیارن 

اگه میبینی ایشون رفته خونه برادرش به شما نگفته یجوری رفتار کن ک انگار خوشحالی و مشتاق رفتن به اونجا هم نبودی شما هم با دوست و فامیل برو بیرون بگرد خوش بگذرون اگه گفت فلان روز خونه برادرم بودم شما هم بگو چه خوب که یادت نبود به من بگی بادوستام قرار داشتم نمیشد یهویی لغو کنم

متاسفانه هرچقدر تلاش کنی فاصلا بینتونو کمتر کنی باهاش صمیمی بشی دورتر میشن، سرد رفتار کنی حسابشون نزاری میفتن دنبالت 🙃

عزیزم مضطرب نشو منم توعقدهربارکه همسرم پیامم دیرجواب می‌داد یا درطول روز ازم خبری نمی گرفت فکرمی کردم الانه که کارمون به طلاق برسه نگران میشدم ومضطرب

الان خیلی پشیمونم که چرا انقدر بیخود به خودم استرس 

می دادم وچرا به رفتارهای توعقد توجه نمیکردم همین ترس ازجدایی باعث شده بود که توجه نکنم

عزیزم من نمیدونم مشکلتون چی بوده گاهی اوقات دعواها رواز وسط تعریف میکنیم ما خانوما😄

فقط خواهرانه میگم عزیزم به نشونه ها توجه کن

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        
نه الان بهتره از وقتی رفتیم سر خونه زندگیمون

خدا رو شکر 

من توی نامزدی قبل از عقد 

یکی دوبار ناز کردم قهر کردم با مادرش بلایی سرم آوردن که اکه زبونمو ببرن قهر نمیکنم ...حالا بعد از چند سال زندگی خودش شب و روز قهر میکنه و من ناز میکشم ...

گند همه چیشون بعد از عروسی درومد و فقط میخواستن مارو بد کنن ...

بنظرت خدا دستشونو رو میکنه یه روز؟

دلم شکسته ...

خودش از گریه ام فهمید مدتهاست،مدتهاست ...

عزیزم مضطرب نشو منم توعقدهربارکه همسرم پیامم دیرجواب می‌داد یا درطول روز ازم خبری نمی گرفت فکرمی کرد ...

آره یک روز مهم نیست اما پنج روز مهمه به نظرم