2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره از خونه

326 بازدید | 18 پست

نمیدونم چرا اینجوری شدم جو خونه خیلی برام سنگینه الان خونه عمم هستم ولی وقتی میشنوم قراره برگردم خونه بغض میکنم و گریه میکنم،آدمی هم هستم که همش تو خونس و هیچ جا نمیره البته جایی نمیبرنش و اجازه هم نمیدن تنها بره جایی

کلا هر جا باشم بفهمم میخوام برم خونه کلی گریه میکنم و بغض میکنم مثل الان

این خیلی بده

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:) 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ازبس خونه موندی اینجوری شدی

فکرکن ب این که تنهاجاییه ک راحتی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
خونه هم از دیدن توحالش بهم میخوره . پس باهم کنار بیاین و دوتایی حلش کنین

خودم میدونم آدم حال بهم زنیم لازم نیست حرفی بزنی

چرا بیرون نمیبرنت؟

ارتباطمون قطع شده با همه نه کسی میاد نه کسی میره بیرونم نمیریم همش خونه خونه تلویزیون دیگه هیچی حالمو خوب نمیکنه