2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یک لحظه میایین

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بشین گریه کن تا اون استرس و اضطراب روانیت یکم اروم بشه

بعد بشین عاقلانه به رابطه تون فک کن از هیچی هم نترس

نگو این قد خرج کردیم فلان کردیم به درککککک! فقط فکر ارامشِ آینده ت باش

در ضمن به حرف مامانت خیلی گوش کن!

من مقصرم؟

بله خب رفته خونه برادرش که رفته بعد ازدواج هم شما حق دخالت نداری چه برسه الان که نامزدی چرا فک میکنی باید از شما اجازه میگرفت

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
بیشتر ببینید
الان برای اینکه نرفتی قهر کرده؟😐 شاید مشکلی داشتی

میگم من دعوت بودم کلا به من نگفتم و خودش با خانوادش پا شده رفته و من پرسیدم رفتی گفته نه نرفتم در صورتی که رفته

بله خب رفته خونه برادرش که رفته بعد ازدواج هم شما حق دخالت نداری چه برسه الان که نامزدی چرا فک میکنی ...

من نمیگم اجازه می‌گرفت اما جایی که منم دعوت بودم چرا نگفته بهم چرا دروغ گفته که نرفتم 

من نمیگم اجازه می‌گرفت اما جایی که منم دعوت بودم چرا نگفته بهم چرا دروغ گفته که نرفتم

آها خب از اول خوب توضیح بده ببخشید تقصیر اونه😑

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
بیشتر ببینید
من مقصرم؟

وقتی دروغ کفته مقصر هست

بنظرم کوتاه نیا حتی اگر خیلی طول بکشه بگو‌دروغ خط قرمزمه

چون اگر کوتاه بیای بعدا قطعا چیزای مهم تری ازت قایم میکنه

پشیمون نمیشع ولی اگر شد هم مهم نیست 

نتزس و حواست رو ازش پرت کن خودش میاد سراغت 

حتی اگر حق به جانب بود و تهدبد به جدایی کرد نترس بگو باشه موافقم چون من نمیتونم با آدم دروغگو سر کنم

ببین چجوری میفته به دست پات