2777
2789

من عصررخونه نبودم(خونه مادرشوهرم هستیم)  دختر عموش براش کیک اورده بود(همسایمون هستن) 

بعد دختر خاله هاشم باهاش بودن انگار اومدن داخل خونه خواهر شوهرام و مادر شوهرممم نبودن ولی اینا موندن بعد دستگا فیشیال رو دیدن دختر عموش به شوهرم  گفته صورتمو فیشیال کن کار با این دستگاها بلددنیستم(از این دستگا حرفه ایا هفت کارس) برا سالن شوهرم بود اورده بود صورت منو اوکی کنه 

بعد دختر خاله های دختر عموشم گفتن صورت مارو هم فیشیال کن شوهرم گفته بود شرمنده نمیشه

من از خواب بیدار شدم شوهرم بهم زنگ زد گفت اینا اومدن خونه بعدم الناز صورتشو فیشیال کرده (الناز کلاس دهم هست) 

چقد اعصابم خورد شد چقد فشاری شدم شوهرم بحث کردم

گفت این بچه روی دست خودم بزرگ شده اخه چرا اعصابتو خورد میکنی چیکار کنم دلش میخواست منم انجام دادم

بعدم گفت تازه دختر خاله های پرووش هم میخواستن انجام بدن دیگه قبول نکردم گفتم شرمنده نمیشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا چیز عجیب یا بدی نیستا 

دخترعمو و دخترخاله های همسرتون هستن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

یه کم زیادی حساسی فکر کنم ؟عادیه برام اومدنشون ، ولی اینکه وقار و ادبت رو حفظ کنی اون یه چیز دیگست 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                                                                                                                     حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

بیشتر ببینید
چقدر دختر خالش پرو بوده من پسر خالم زن نداره ولی خوشم نمیاد باهاش تنها بشم یا ازش یه چیزی بخوام زشته

منم خودم با پسرای فامیل راحت نیستم و نبودم

برا همین اینارو میبینم تعجب میکنم

شوهرم خودش ب من اجازه نمیده اصلا دست کسیم بگیرم حرف هم بزنم

متوجه احساست هستم

اما خب همسرت قبل از شما با اونا فامیل بوده ، حساسیت شما اونم حساس می‌کنه بهشون

رابطه ی خواهر برادری طور وجود داره بینشون

ولی خب همسرت رو متوجه کن تو این موقعیت ها کلا باهاشون قرار نگیره یا اینکه رفتارهای عجیب نداشته باشه و مدیریت کنه

نمیشه کلا قطع کرد ولی کنترل میشه کرد

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید
متوجه احساست هستماما خب همسرت قبل از شما با اونا فامیل بوده ، حساسیت شما اونم حساس می‌کنه بهشونرابطه ...

خودش رو من خیلی حساسه

ب خاطر همین اعصابم خورد میشه

چطور اون میتونه راحت باشه

من اجازه ندارم