2777
2789

خانوادم اومدن ۱ هفته خونه خانواده همسرم تو شهرستان موندن و آخرش سر یه چیز خیلی الکی باهام بحث کردن ‌و بی محلی و …

برگشتنی منم از تو گروهشون لفت دادم 

حالا همه جا باهم می‌رن عید دیدنی و من و همسرم تو عید تنها موندیم 

پیش همسرمم خیلی زشت شده 

تصمیم گرفتم بعد عید هم حتی به مادرم زنگ نزنم و نرم خونشون 

به نظرتون تصمیمم درسته ؟ جای من بودین چه عکس العملی داشتین؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همچین کاری نمیکنن اگه کنن چون باید خانوادت دیگه اونجا 

خوش گذروندن حداقل ی احترام رو پس میدادن

من باشم میرم باهاشون حرف میزنم 

ی مهمونی ترتیب میدم اینا رو آشتی بدیم 

همه حل و فصل شه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

دخالت نکنید شما دیگه

اینا بزرگترن یه چی بهم گفتن شمام سرتون تو کار خودتون باشه کش ندید ک اخر نشه جمع کرده 

اخر همه باهم قهر باشن خوب میشه؟ 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
امسال قهر و دعوا سال دیگه چی؟نمیشه تنها موند و سال رو برای خودتون خراب کنین آشتی کنین

آخه کاملا حق با منه و سر یه چیز الکی دلخوری ایجاد کردن 

نمیخوام کل سال رو نرم ولی حداقل میخوام ۳،۴ ماه باهاشون رفت و آمد نکنم که بدونن خودم و همسرم دلخوریم 

شما اول شروع کردی چرا خانواده خودتو فروختی به خانواده شوهرت و از گروهشون لفت دادی؟؟؟ الان هم غرورتو ...

من اول شروع نکردم عزیزم 

من حتی جلوی خانواده همسرم حفظ ظاهر کردم که متوجه نشن ولی خواهرم انقد بد برخورد کرد که متوجه شدن 

منم خیلی ناراحت شدم که پیش خانواده همسرم حداقل حفظ ظاهر نکردن 

بخاطر این لفت دادم 

در ضمن گروه خانوادگی خودمون بود 

دخالت نکنید شما دیگهاینا بزرگترن یه چی بهم گفتن شمام سرتون تو کار خودتون باشه کش ندید ک اخر نشه جمع ...

نه عزیزم 

من با خانواده خودم بحثم شد و خانوادم پیش خانواده همسرم بروز دادن و من بیشتر از این ناراحت شدم وگرنه خانواده هامون باهم دعوا نکردن 

آخه از خانواده تو به خانواده همسرت چه ارتباطی هس که میرن خونشون یک هفته می مونن؟ فامیل هستن؟؟ والا آ ...

به خدا خودمم مث سگ پشیمونم و دفعه آخرم شد 

خوبی به خانوادم نیومده 

۱ هفته اومدن موندن و خانواده همسرم چقدر احترام کردن و آخر سر باهام دعوا کردن و رفتن 

اصلا چرا باید یک هفته بیان خونه خانواده همسرت بمونن!؟هیج وقت نذار خونواده هاتون زیاد باهم رفت و امد ...

خودمم به همین نتیجه رسیدم دقیقا 

خانوادم خیلی بی چشم و روئن 

۱ هفته اومدن موندن و خانواده همسرم چقدر احترام گذاشتن 

آخر با بی محلی به من رفتن 

ایشالا که خدا جواب خواهرامو تو همین عید بده که اینجوری کردن با من و همسرم