2777
2789
عنوان

من اصلا درک نمی‌کنم چرا باید هرماه پریود شد⁉️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 168 پست
هیچکس نمیتونه کسی رو مجبور کنه روزه بگیره و نماز بخونهکسی هم که اینجور افکاری داره من در حرم رضوی بر ...

بهش رو دوبار نوشتی یکیش کافیه واسه دعا تو حرم ان شاءالله که مستجاب بشه فرهنگ بیاموزه

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم اینجوری فکر میکردم.بعد چند ماه پریودم قطع شد. اصلا تمام سیستم بدن میریزه بهم. فقط برای بچه دارشد ...

خب سیستم بدن ما میشد جوری باشه که برای درست کار کردنش نیاز به هرماه خونریزی و درد و به‌نظر ریختگی عصبی نداشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

قربون اون شکل ماهت برم

خدا کارش درسته

همین الان ادمای سالم پریود میشن انگار نه انگار

مدل بد زندگی خودمونه که سیستم طبیعت رو به هم میریزیم

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

خوب برو عمل کن رحمتو بردار راحت میشی وقتی دوست نداری علم پیشرفت کرده استفاده کن

عجب😐

علاقه‌ای به از دست دادن عضوی از بدنم ندارم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
نه اتفاقا. شما فقط میخوای توجیه کنی.

شما اینجور فکر کن

اگر دنبال توجیه بودم که اصلا وارد نمیشدم به این قضیه

خانوادت قیافت رو خودت انتخاب نمیکنی، شکم کرسنه میشه در روز چندین بار و چندین بار مجبورت میکنه تخلیه کنی و مجبورت میکنه صبح تا شب بدویی برای سیر کردنش و با کوچکترین اتفاقی از تعادل در میره و مریض میشه و سرما و گرما اذیتش میکنه و یه ویروس از پا درش میاره پریود میشه ووووو اینا آیه قران انسان را در رنج و سختی آفریدیم نیست؟؟؟؟  پس چیه چه توجیهی خانم محترم

قربون اون شکل ماهت برمخدا کارش درستههمین الان ادمای سالم پریود میشن انگار نه انگارمدل بد زندگی خودمو ...

عزیزم چه سبک زندگیت سالم باشه چه نباشه

پریودی بهم ریختگی هورمونی داره که روت تاثیر بذاره جدای از خود خونریزی و دردی که میتونه داشته باشه

بیشتر ببینید
شما اینجور فکر کناگر دنبال توجیه بودم که اصلا وارد نمیشدم به این قضیهخانوادت قیافت رو خودت انتخاب نم ...

من نمیدونم چرا این رنج باید فقط برای خانم‌ها باشه؟

چرا نگران اینکه مردها ممکنه درگیر مادیات و حرام‌ها بشن نبود؟ پس پریود بشن که درگیر اینا نشن؟

بیشتر ببینید
شما اینجور فکر کناگر دنبال توجیه بودم که اصلا وارد نمیشدم به این قضیهخانوادت قیافت رو خودت انتخاب نم ...

اگر هدفت تبادل نظره ، نباید به خودت اجازه بدی اینطوری حرف بزنی.

موفق باشید ! 

خب اصلا قبول ندارماین همه جرم و جنایت و بدی و گناه اگر با پریود شدن حل میشد حداقل درصد زنان توش کم م ...

خواهرم من نیومدم بجنگیم جنسیت هم ملاک نیست و اصلا حرفم چیز دیگه ایه😊

خواهرم من نیومدم بجنگیم جنسیت هم ملاک نیست و اصلا حرفم چیز دیگه ایه😊

جنسیت ملاکه چون تاپیک من راجب پریود شدنه و تو این مورد جنسیت ملاکه و بحث ما الان همینه اگه حرفتون این نیست پس چه ارتباطی به این تاپیک داره؟

بیشتر ببینید