2777
2789
عنوان

من اصلا درک نمی‌کنم چرا باید هرماه پریود شد⁉️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2262 بازدید | 168 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من فرقی نداره رمضان باشه یا شعباننمیخواممممم عههه

خب منم نمی‌خوام عزیزم 

اونی هم که میگه تسویه و این حرفا 

پرت و پلاست 

یا پشت اکانتش یه مردک هیز هست یا یه سبیل کلفت الوات نشسته 

یه دلیلشم برادرتون عرض میکنهسوره بلد ما انسان را در رنج و سختی آفریدیمنه از برای اینکه زجرش بدیم برا ...

پریود شدن باعث میشه انسان درگیر مادیات نشه؟

این همه انسان که پریود میشن و مادیات براشون مهمه و...

ضمن اینکه فکر نمی‌کنم یه آقا راجب این تاپیک حرفی واسه گفتن داشته باشه چون هیچوقت تجربه‌اش نکرده و نخواهد کرد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
خدا چقدر مهربونه وسه همه ی ناشکریامون....شما با پریودت انگاری ابدیت میشی گوشی که آبدیت نمیشه چی میشه ...

گوشی با کدوم سیستم عامل ؟ اندروید یا AUX؟

حالا چی شد مارو با گوشی مقایسه کردی؟؟

پریود شدن باعث میشه انسان درگیر مادیات نشه؟این همه انسان که پریود میشن و مادیات براشون مهمه و...ضمن ...

دقیقا. 

فلسفه میبافن برای رنجی که حتی یک مرتبه تجربه ش نکردن و به هر شکلی میخوان توجیهش کنن ! 😏

خدا چقدر مهربونه وسه همه ی ناشکریامون....شما با پریودت انگاری ابدیت میشی گوشی که آبدیت نمیشه چی میشه ...

من نمیخوام آپدیت بشم زوره؟

چه اپدیتی؟ گوشی موقع آپدیت شدن خونریزی میکنه؟ از لحاظ عصبی بهم میریزه؟ من یه انسانم با یه گوشی مقایسه میکنی؟

چرا نمیشد پس مثل مردها آپدیت شدنمون تا حد امکان بدون درد و خونریزی باشه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
پریود شدن باعث میشه انسان درگیر مادیات نشه؟این همه انسان که پریود میشن و مادیات براشون مهمه و...ضمن ...

بنده برای بی ادبی ننوشتم 

بله نکشیدم ولی مطمئن باش مدل های دیگه کشیدم که این مدلی حرف میزنم

بله اگر باطنی نگاه کنیم و قضیه رو معادل سازی کنیم میشه دیدگاهمونو عوض کنه همین موضوع

خوب ایشون دوست دارن که سه وعده غذا نباشه من که مجبورش نمیکنم روزه بگیره

هیچکس نمیتونه کسی رو مجبور کنه روزه بگیره و نماز بخونه

کسی هم که اینجور افکاری داره من در حرم رضوی براش دعا میکنم خداوند بهش فرهنگ بهش بیاموزد♥️❤️

اگه مردا پریود میشدن تا حالا یه راهکار قطعی برای عدم پریود شدن پیدا میکردن ولی چون ما زنا با این مسئله درگیریم و اکثر پژوهشگران و مخترعین و دانشمندان مرد هستن ، هیچ چاره ای واسش پیدا نشده و نمیشه 😂💔

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بنده برای بی ادبی ننوشتم بله نکشیدم ولی مطمئن باش مدل های دیگه کشیدم که این مدلی حرف میزنمبله اگر با ...

خب اصلا قبول ندارم

این همه جرم و جنایت و بدی و گناه اگر با پریود شدن حل میشد حداقل درصد زنان توش کم میشد

بعد مگه همه‌ی اینا گردن زن‌هاست که دلیل پریود جلوگیری از این‌ها باشه

این همه مجرم مرد وجود داره

بیشتر ببینید