2777
2789
عنوان

برگردم به خونه شوهرم یا نه

5187 بازدید | 132 پست

کتکم زده، قصد جونمو کرده بود

تاپیک قبلی دلیلشو گفتم

تو شهر غریبم الان بیرونم

اول از همه زنگ زدم مادرشوهرم گفتم

قبلا به خونواده‌ خودم گفته بودم شوهرم روش باز شد، پرروتر و دریده تر شد

بعد چند ساعت شوهرم بهم پیام داده کجایی من با ماشین بیرونم، بگو میخوام بیام دنبالت جواب بده

ولی نمیخوام واقعا برگردم ازش متنفرم و از جونم میترسم

مادرشوهرمم پیام داده برو خونه من با شوهرت حرف زدم

چیکار کنم برگردم خونه؟ دلم نمیخواد برم ولی میترسم بهونه دستش بدم، خیلی بی‌غیرته هر جور انگی واسه منافع خودش بهم میچسبونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برو خونه مادر شوهرت تا بیاد تکلیفت رو مشخص کنه. آدم خوبیه مامانش؟ 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
بیشتر ببینید
برو خونه مادر شوهرت تا بیاد تکلیفت رو مشخص کنه. آدم خوبیه مامانش؟

اونا هم یه شهر دیگه‌ان

مادرش آره خوبه، ولی باباش مثل شوهرمه

مادرشوهرمم مثل من بدبخت و کتک خور بوده

اونا هم یه شهر دیگه‌انمادرش آره خوبه، ولی باباش مثل شوهرمهمادرشوهرمم مثل من بدبخت و کتک خور بوده

ای بابا. حالا تهمت نزنه بگه رفتی با کسی. شانس خو نیست 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
بیشتر ببینید
برو خونه بابات ۲روز دیگه حرف در نیارن پشت سرت

شهر غریبم

راهم دوره

شنبه باید برم سر کار مرخصی ندارم

یکی از دفعات قبلی که کتکم زده بود زنگ زده بودم مادرم اومده بود دنبالم منو برد خونه بابام، بعدش بازم شوهرم هزااار جور حرف واسم دراورد

خیلی بی‌غیرته با اینکه میدونه این حرفا به من نمیاد ولی هر حرف زشتی بهم میچسبونه، هر چیزیااا، اصلا حد و مرزی نداره

من هر جا برم بازم واسم حرف در میاد گرفتارم