2777
2789
عنوان

برگردم به خونه شوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5187 بازدید | 132 پست
برو سر زندگیت دختر خوب.این دعوا ها تو همه زن و شوهرا هستمهم اینه که فهمیده کارش اشتباه بوده،زندگیتو ...

بخاطر هیچی 😐😐😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شهر غریبمراهم دورهشنبه باید برم سر کار مرخصی ندارمیکی از دفعات قبلی که کتکم زده بود زنگ زده بودم ماد ...

چرا عین بچه مدرسه ایا زنگ میزنی بیان دنبالت؟ اگ قصدت برگشت نیست اول زنگ میزنی کلانتری شکایت تنظیم میکنی میشینی توخونت

مهریت روهم میزاری اجرا بعدا ک کارات تموم شد میری خونه پدرت خودت اتوبوس یا پرواز میگیری برمیگردی عین ی ادم بالغ

با آدمی که اینجور کتکت می زنه چطور میخوای زندگی کنی دختر؟؟؟ جونت رو از سر راه پیدا کردی؟؟ اگر بچه نداری زودتر خودتو نجات بده و برو.ممکنه یه روز زیر مشت و لگد این آدم بی صفت از دست بری یا نقص عضو بشی.

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
پیامش الان:بزرگوار کجا رفتی این وقت ظهر؟همین.خودشو زده به اون راهانگار نه انگار که چیزی شده منو برای ...

بهش بگو رفتم قبرستون 

مگه برات مهمم که بدونی کجام اصلا جوابشو نده اگه همشهریت بودم خودم میبردمت یه هتل چند میموندی

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بروخونه

رازخونه تو شده به کسی نگو اما بامادرشوهر دردودل نکن که یه عمر پشیمونی میاره

برو پیش مشاور

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

چیشد اسی بلاخره تصمیمتو گرفتی یا برو کلانتری یا زنگ بزن 123 بخدا که برگردی دوباره همون آش و همون کاسه حداقل از حق خودت دفاع کن زرنگ باش تو شهر غریب هستی خودت باید برای خودت کاری انجام بدی

اگر بچه داری ببرش دوا  و درمون کنه خودشو قرص اعصاب بهش میدن.بهتر شد که شد اگر نشد خودتو و بچه رو نجات بده از این وضع

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

اگرررررر چیزهایی که گفتی واقعیت داشته باشه و اغراق نکرده باشی که احتمالا هم واقعیت داره، شوهرت یه بیماره عزیزم امیدی هم به سلامتیش نداشته باش و جون خودتو بردار و نجات بده، زندگی به سرعت در گذره، وقتت رو الکی هدر نده برای اصلاح و ساختن کسی که والدینش زدن داغونش کردن..

بروخونهرازخونه تو شده به کسی نگو اما بامادرشوهر دردودل نکن که یه عمر پشیمونی میارهبرو پیش مشاور

چرا میگین بره خونه هاا؟؟همچین میگین رازخونه رو به هیشکی نگو انگار از رابطع شبانش حرف زده مرده مثل وحشیا افتاده به جونش هزار بار چی میگین اخه شماهااا

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

شوهرم منم اوایل رفیق باز و معتاد کاراش مثل شوهر تو بود تو زدن ولی یکم کمتر 

جلوم مواد میزد 

دیگ ته کشیدم 

هر بار قهر میکردم پدر و مادر من مثل پدر و مادر خودت 

خلاصه ی شب زد منو بخاطر مادرش 

بگم ؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

نری بخدا من این راه رو رفتم شوهرت درست بشو نیست اسی بقران الان بهت میگم دفعه بعد هم کتک میخوری 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم