2777
2789
عنوان

تیپام معمولی و ارزونه خجالت میکشم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 91 پست
وقتی ست کردن و ترکیب رنگارو بلد باشی خیلی تیپ شیک میشه حتی با قیمت ارزون.ولی هر چقدرم گرون باشه ادم ...

اصلاااااا حرفتو قبول ندارم عزیزم اصلااااااااااا والا حتی پارچه ارزون هم از ۴ کیلو متری داد میزنه، پارچه گرون ازون دوررررررر داد میزنه باور کن. اصن بین ما معمولی ها یچیزی هست به اسم پارچه و لباس پولداری. میگیم فلانی رو دیدی کفشاش چقد پولداری بود😂. واقعاااا تو مانتو بنفش بپوش با کفش سبز. ولی گرون باشن خوشتیپ به نظر میای 

اینا حرفه.

کی گفته خزن عزیزدلم؟؟؟ لابد نصف ایران خزن فقط نچرالا باکلاسن؟؟؟ به سلیقه های هم دیگه احترام بذاریم گ ...

بله کسی که ۵ سی سی ژل گونه میزنه زاویه فک ۱۰ سی سی ژل لب در حال حاضر خز به حساب میاد چون یه ادمی که شیک بودن براش مهم باشه این کار با خودش نمیکنه ژل زدن از حد طبیعیش خارج بشه اصلا شیک به حساب نمیاد ولی به هرحال الان چهره های نچرال زیبا ترند شدن و حتی آرایش غلیظ هم خیلی ساله که دیگه دمده شده

-خودت باش؛ جهان اصالت را میستاید! ✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لباس تمیز و اتوکشیده و خوشبو جز محاسن یک خانمه عزیزم هرچند ارزون ...راجب چهرتون هم اگر واقعا دلتون ی ...

پیرسینگ و تتو و مژه داشتم ی زمانی ریمو کردم موهام رنگ فانتزی میزاشتم ولی خب برای ی بار دوبار خوب بود ن همیشه ژل هم دو س باری زدم بعدش دیگه نرفتم ک ترمیمی بزنم باز چون هربار هزینشو نداشتم اینطوری راحت ترم ولی خب بعضی اوقات بیرونم میبینم افسرده میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

من یکبار توی مترو روبروی یک خانمی نشسته بودم اینقدر این خانم به نظرم جذاب اومد که نتونستم بهش نگم و آخرش بهش گفتم خانم شما خیلی زیبایی.. 

فکر میکنی لباس مارک و ژل و تزریق داشت؟؟؟ خیر اصلا...لباس هاش معمولی بود ولی مرتب و تر تمیز و اینکه رفتار خیلی متین و صورت بشاشی داشت.... واقعا زیبایی در سادگی هستش جای دیگه دنبالش نباش که مد زود به زود عوض میشه..

عززززیززززم.منم کپیه خودتم نه علاقه دارم نه بودجشو باز شما تو مکانای عمومی اینجور افرادو میبینی من ت ...

اینم حرفیه راست میگی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
احساس میکنم حتی فروشنده ها هم یجور دیگه برخورد میکنن اول نگاه ب ظاهرت میکنن بعد میبینن لباسات ارزونه ...

وقتی ذانشجو بودم برمیگرده به حداقل ۸ سال پیش لباسام معمولی بود و درحد یه پاساژ لوکس تو شهرمون نبود من داشتم ویترین مغازه هارو نگاه میکردم که دوتا فروشنده خانم باهم اروم گفتن دیدی گفتم نمیاد مغازه از لباساش مشخصه مشتری اینجا نست!!! انقدر دلم شکست اما خب راست میگف من لباسام معمولی بود اما انقدر کارکردم و تلاش کردم تا به جایی رسیدم که بالاخره نمیگم پولدارم اما ماهی یدونه مانتو میخرم

پیرسینگ و تتو و مژه داشتم ی زمانی ریمو کردم موهام رنگ فانتزی میزاشتم ولی خب برای ی بار دوبار خوب بود ...

پس شما عملا اعتماد بنفس نداری و هیچ ربطی به پوشش و استایلتون نداره

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

این توصیفاتی که از ظاهرت کردی شبیه ظاهر منه وقتی میام ایران ،نه ژل و آرایشی دارم نه عملی کردم ،لباس هام مثلا برندهای خارجی هست اما وقتی کنار لباس های پر زرق و برق فامیل و آدم های تو خیابون ها تو ایران می زاری مردم فکر می کنن ارزون هست !!!ولی برعکس تو از این قضیه تازه اعتماد به نفس هم پیدا می کنم و همش واسم سواله که چرا تو ایران مردم این همه بلا سر خودشون میارن!!!

پس شما عملا اعتماد بنفس نداری و هیچ ربطی به پوشش و استایلتون نداره

اره عزیزم لباسام بیشتر مدنظرمه آخه همه مارک میپوشن من لباسام در حد معمولیع تمیز و اتو کشیدس ها ولی قیمتش بالا نیست بعد ژلمم ازبین رفته پیرسینگ ابرومم جاش بسته شده تتو های دستم همرو ریمو کردم نمیدونم احساس ناکافی بودن دارم و کمتر از بقیه بودن همش با خودم میگم باید لباسای برند داشته باشم یا گوشیم آیفون باشه ک نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
این توصیفاتی که از ظاهرت کردی شبیه ظاهر منه وقتی میام ایران ،نه ژل و آرایشی دارم نه عملی کردم ،لباس ...

الان لباس ها برند و ساده شده ..حتی رنگ ها نود ترند شده ..لباس های پرزرق و برق حتی تو تن بچه ها هم نیست.. چطور شما تو حیرتین! میشه باز تر بگین🙏

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
این توصیفاتی که از ظاهرت کردی شبیه ظاهر منه وقتی میام ایران ،نه ژل و آرایشی دارم نه عملی کردم ،لباس ...

واقعن میگید؟ من ذره ای اعتماد ب نفس ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید