2777
2789
عنوان

طلا یا ماشین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 145 پست
مرسی عزیزمپس همون پراید رو میگیرمشما هم با توجه به چیزایی که گفتی بد نیست ماشین شوهرت رو برداریشما م ...

پرایدم آخه ب درد نمیخوره عزیزم اگه همسرت هزینه های ماشینتو میده مثلا وقتی خراب شد قطعه ای چیزی خواس میخره همون ۲۰۶رو بخر یبار قطعاتشو نو میکنی عوضش ماشین شیک وتمیزیه 

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

آخه تیبا از پراید گرونتره، میگم اگه بخوام ۱۵۰ بیشتر بدم یهو ۲۵۰ رو بذارم روش ۲۰۶ بردارمفک کنم ۹۵ به ...

اونها قطعاتش به سختی پیدا میشن..بهش فکر نکن...پراید برداشتی هم دقت کن سقف وستون وشاسی هاش خیلی مهم هستن..با سیصد وشصت هفتاد میتونی تیبا برداری..نشد پراید...خواستی هم پژو برداری موتوری خوب بردار..من برادرشوهرم مکانیکه..بردیمش دید

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم...یه زمانی عراقیا حمله کردن که کشور را غارت کنن وهمه با جون ودل جنگیدن..چی داخل مغزتون رخ داده که بیست میلیون افغانی داخل کشورمون دارن ثروت ملی ما را غارت میکنن وطرفداری ازشون میکنید؟؟وطن پرست باشیم

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس اگر اینجوریه از قبلش بگو شاید خب نخواد بده

گفتم میده اونجوری نیس پول اینا بخوام میده الانم بابت ماشین ازم پول میگیره بخاطره اینه ک ب اختلاف نظر خوردیم اون میگه زمین بخریم جایی ک همه خریدارن تو بفروش میگه طلا نخر الان گرمی ۸ سقفشه من میگم نه اگه ماشین نخرم طلا میخرم 

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

پرایدم آخه ب درد نمیخوره عزیزم اگه همسرت هزینه های ماشینتو میده مثلا وقتی خراب شد قطعه ای چیزی خواس ...

خودمم شاغلم

از بابت هزینه‌هاش نگران نیستم. نمیدونم طلا نگیرم یعنی با بخشی از پول

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید
طلا هیج وقت ریزش نداره ، شاید چند اصلاح! ولی ریزش نهنظرم رو طلاس که تا گرمی ۲۰ تومن هم خواهد رسید

تورو خدا مطمئنی من دویست ملیون دارم تا 30 شهریور بهش احتیاج ندارم ولی این تاریخ باید پول بدم جایی چک بنظرتون طلا بخرم سود میکنم ؟

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
همسرم خودش کارمنده باید ب موقع سرکار باشه تا دخترمو برسونه دیرش میشه همسرم ک راضیه سرویس بگیره من خو ...

من نظرم منفیه بازم

سرویس بگیر واسه دخترت

از همین اول اصلا مسئولیت به عهده نگیر

ماشین هزینه داره

خودتو تو خرج ننداز

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
گفتم میده اونجوری نیس پول اینا بخوام میده الانم بابت ماشین ازم پول میگیره بخاطره اینه ک ب اختلاف نظر ...

فعلا هم خبری از توافق نیست

بهت قووول میدم طلا ریزش نداره

تا تیر به گرمی ۱۲ میرسه

بورس مال ایران بوده

طلا جهانیه

بخدا طلا بخر 

فرق داره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
جدا نیس شوهرم سرکار میره ماشینو میبره منم چن ماه دیگه دخترم میره پیش دبستانی میخوام خودم ببرم بیارمش ...

اینکه میگی میخام ماشین شوهرمو بخرم جالبه 

خب تو پولو بده بهش ماشینم که مال خودتونه 

اسم خرید و فروش بین زن و شوهر جالب نیست

فعلا هم خبری از توافق نیستبهت قووول میدم طلا ریزش ندارهتا تیر به گرمی ۱۲ میرسهبورس مال ایران بودهطلا ...

مرمری جون تو که دوست منی تو تایپیک مدیریت هزینه ها با هم هستیم 😅

من خیلی میترسم پول چک میخوام بخرم طلا تا شهریور بهش نیاز ندارم دویست تومن بخرم بنظرت؟

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...