2777
2789
عنوان

تیپام معمولی و ارزونه خجالت میکشم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 91 پست

درسته خیلیا عمل زیبایی رو فقط به خاطر کلاسش انجام میدن ولی آیا واقعا زیبا میشن.  اولا تابلو هستن که رو صورتشون چکار ا شده در ثانی به نظر من اصلا زیبا نمی شن فرم صورتشون بهم میخوره و چیز جالبی نمیشه. 

در مورد لباسم به جای اینکه تعداد زیاد بگیری و ارزون کم بگیر ولی گرون تر بگیر . 

از طرفی زیبایی و با کلاس بودن بیشتر به اخلاق و رفتار هم بستگی داره .‌ بعضیا فکر میکنن با ظاهر و لباس خیلی باکلاس هستن ولی وقتی حرف میزنن یا نسبت به یه چیزی عکس العمل نشون میدن همه ی کلاسشون رو میشوره میبره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید باورت نشه ولی باتوجه به حرفات قشنگ ترین آدمی هستی ک دیدم :) اصلا اصلا فک نکن با ژل و عمل کلاس آدم میره بالا برعکسسسسس اونا اصن قدر صورت طبیعیشون رو نمیدونن و رسما گند زدن ب خودشون 

هرچقد آدم ساده تر باشه اونقد شیک و جذابه 

ژل و عمل واقعا ربطی به کلاس نداره 

پولاتو جمع هر چند وقت یکبار برو لباس بخر 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

مگه با اتیکتی که رو لباسته میری بگردی؟

کی میدونی لباست چه قیمتیه به جز خودت 

ظاهر ساده و بدون عملم الان همه جا طرفدار داره از بس همه پلنگ شده

خودتو قبول داشته باش 

همین کافیه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید

والا من پولشم دارم ازین کارا نمیکنم...............قبل عید رفتم جالپرو بزنم برای جای جوشم(سالی یکبار میزنم)گفت یه سیسی هم ژل بزن روی گونه هات خالیه............اصلا همش میگم چه کاری بود کردم کاش نمیزدم.....................اصلا ازین کارا خوشم نمیاد

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

من پول داریم بخوام عمل کنم ولی نمیکنم.

برای چی باید به خودم آسیب بزنم؟

تازه اکثرشونم که عمل و مژه و ... انجام میدن خیلی غیرطبیعی و مصنوعی میشن.

از صد فرسخی معلومه مژه خودش نیست.

ولی در مورد لباس حق داری اگه دلت لباس دیگه ای میخواد که پولت بهش نمیرسه

سعی کن پول جمع کنی همونی که دوست داری بخری

بنفشه🍃

میشه فهمید

نه واقعا ملت دست بزارن به لباس جنسشو بفهمن

کافیه با همون پول کم مدل مناسب انتخاب کنیم

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید

از اعتبار اسنپ استفاده کن خیلی خوبه 

سالی دو دست بخر از جای خوب 

به گرون بودن لباس نیس به دوخت و کیفیتشه بنظرم 

مثلا من ۳ سال پیش از بازار رضا ی مشهد یه چادر خریدم ۳۰۰ تومن به پول الان شاید میشد ۸۰۰ الان .ولی سه ساله دازم میپوشم چون جنسش خوبه 

یا از مارال چرم کیف خریدم دو سال پیش ۲ تومن هنوزم نه هنوزه استفاده میکنم