2777
2789
عنوان

تیپام معمولی و ارزونه خجالت میکشم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 91 پست

عزیزدلم اتفاقا الان ترند دنیا ساده بودنه یا به قولی اولد مانی (که البته اولد مانی سبک زندگیه ) ولی در کل آراسته بودن الان مهمتره ، منم چهرم عملی نیست و نچرال بودنو میپسندم،اما به سلامت پوست و مو و ناخونم اهمیت میدم .مژه و ناخونم کاشته ( مژه کلاسیک که نچراله و ناخونامم رنگای نود و مربعی کوتاه ) ،استایل کردن رو باید یاد بگیری که پینترست خیلی بهت کمک میکنه، اگه کمد لباسیمو ببینی ، یه لباس طرحدارم پیدا نمیکنی ،همه رو ساده برمیدارم ولی اکسسوری  و ساعت زیاد عوض میکنم چون تنها چیزی که طبق مد باید جلو بری باهاش اکسسوریه بنظرم ، درست نیست بگم ولی توی محل کارم منو نماد خوش استایل بودن میدونن با اینکه لباسام سادس ( و کلا سعی میکنم کیفیت بهتر بگیرم و تعداد کمتر ) 

الانم هوا رو به گرمی میره ، استایل های تابستون خیلی بهتر از زمستونه، و راحت میتونی تغییر استایل بدی،پینترست خیلیییییی کمک کنندس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .