2777
2789
عنوان

نفسم داره بند میاد شوهرم بچمو برد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 108 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی؟ نگرانیم بیهوده س؟

اشکال نداره فکر میکنی بچه بدون تو اونجا ارومه همون جور که به تو زهر شد به اونم زهر میکنه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

تقصیر خودته واقعا شما نباید بچرو تنهامیفرستادی برو محل نده ب کسی بابچت خوش بگذرون

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

مامانم اینا ملی مهمون دارن اصلا حوصلم نمیاد .. تف به غرور .بنظرت زنگ بزنم ؟

حالا که نرفتی دیگه خودت رو کوچک نکن،اونم زودتر از موعد برمیگرده به خاطر بچه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
نوشتم ک بخاطر لجبازی و غرور ...اما دلم طاقت نیاورد و ب همون دلایلی ک گفتی ب شوهرم زنگ‌ زدم بچه رو‌بر ...

خوب کردی رفتی مادر

من خودم کوه غرورم.پس فکر نکن اگه اصرار داشتم بری یا الان که رفتی میگم خوب مردی چون عزت نفس پایینی دارم.اتفاقا برعکس

ولی وقتی پای بچه در میون باشه اولویت امنیت روحی،جسمی،و عاطفیه اونه

🙃
لطف داری عزیزم🙏آره پس چی،دوره اعتماد خیلی وقته سر اومده،مردا هم که ساده دل و بیخیال(به نسبت خانوما) ...

احسنت بهترین کار رو میکنی.منم تا الان پسر پنج سالمو حتی ده دقیقه هم دست حتی پدرومادرا ندادم هرجا میرم باخودم میبرم وچهارچشمی مراقبشم.مهد هم که میرفت پشت در مینشستم مثل شما تا صداشونو بشنوم.ولی مهر میره پیش خیلی نگرانم راننده سرویسشون گفتم اگه آقا باشه ما نمیخوایم خودم میبرم ومیارم

احسنت بهترین کار رو میکنی.منم تا الان پسر پنج سالمو حتی ده دقیقه هم دست حتی پدرومادرا ندادم هرجا میر ...

فدای مهرت عزیزم

آخی گل پسرت رو خدا حفظش کنه الهی🙏

کامل میفهمم چی میگی،حق هم داری زمونه زمونه ی اعتماد و سهل انگاری نیست مادر💚

🙃