2777
2789
عنوان

تیپام معمولی و ارزونه خجالت میکشم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 91 پست
آخه هرچی هم بخایم بگیم اونا انگار ی سرو گردن بالاترن یا شیکن یا امروزین ولی من موندم تو همون قدیما م ...

عززززیززززم.منم کپیه خودتم نه علاقه دارم نه بودجشو باز شما تو مکانای عمومی اینجور افرادو میبینی من تو نزدیکام هستن اصلنم برام مهم نیس کلیم خوشحالم دغدغم کمتر از بعضیاس هرکی یه سبکیه دیگه خواهرم

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخه مشکل من اینه یجا هم ک میرم متوجه میشم تحویل نمیگیرن منو مثلا فروشنده ها نگاهم میکنن بد جواب میدن ...

ببین سعی کن استایل کردن یادبگیری

هرچی دیدی سریع نخر بروبگرد مطمئن باش شیک تر هم پیدا میکنی همچی به گرون بودن نیس  

الان همه برند میپوشن؟

یه چیزی بگم بخدا وسع مالیشم دارم ولی لباسای ساده میپوشم

خداشاهده قصدم اصلا پز دادن نیس چون شما ک اصلا منو نمیشناسی فقط میخوام بدونی که هرکی ژل و عمل و فلان نداره بی پول نیس

۲۷۵ تومن واسه خودم فقط تو یه حسابم دارم اما حتی یه سی سی ژل و از این چرت و پرتا نزدم ناخونامم کاشت نیس مژه هم نذاشتم ولی همه میگن خوشگلم

الهی بگردم☹️😂میفهمم چی میگی

من قیافم بد نیست لبام ژل داره با یکم آرایش شیک میشه موهام هم کراتین

ولی لباسو موافقم. اونقد هم زشت و ارزون نیستن لباسام واقعا ولی باز بیرون میرم یه حس بدی میگیرم اخیرا..

مگه این که چیزی بشهههه بابام شهرمون نباشه و... من بتونم یه لباس شیک بپوشم و... 

عزیزدلممم مهم نیس باور کنننن

آخه دیگران منظور فروشنده ها تحویلت نمیگیرن آدمای بیرون باهات بد صحبت میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
احساس میکنم حتی فروشنده ها هم یجور دیگه برخورد میکنن اول نگاه ب ظاهرت میکنن بعد میبینن لباسات ارزونه ...

ببین من نمیخوام حس ناکافی بودن بهت بدم ، ولی از یه طرف دیگه دوست ندارم دروغ بگم.

حقیقت اینه که ظاهر واقعا توی ارتباطات مهمه.

ولی اینطوری نیست که اگه کسی نچرال بود و لباسای گرون نپوشید ، دیگران باهاش خوب رفتار نکنن.

اراسته بودن ، اعتماد به نفس و یه لبخند ملیح کافیه.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
خب باید زیاد مطالعه کنی.... خودتو رشد بدی از درون که پر و عمیق باشی این فکرا رو نمیکنی

من اکثر اوقاتم کتاب میخونم دانشجوی پیرام و تیپام ساده اما احساس میکنم خیلی ارزونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
آخه مشکل من اینه یجا هم ک میرم متوجه میشم تحویل نمیگیرن منو مثلا فروشنده ها نگاهم میکنن بد جواب میدن ...

منم ساده پسندم و طبیعی خودمم . ببین لباس هایی بپوش ک ایستایی خوبی دارن ،، همین عید من لباسی ک می‌پوشم خوش ایسته ، پوشیده و رنگش بهم با شالم میاد . رنگ سال هم نیست اصلا . ولی همه میگن چ باکلاسی شدی چ خوشگله لباست ....جذاب شدی و ...

الان اونی که عمل کرده خیلی باکلاسه؟برعکس ژل زده ها و عملیا خز شدن خیلی وقته

کی گفته خزن عزیزدلم؟؟؟ لابد نصف ایران خزن فقط نچرالا باکلاسن؟؟؟ به سلیقه های هم دیگه احترام بذاریم گلم، ایشون اومده داره درد و دل می‌کنه نیازی نیست به خاطر اینکه به ایشون انگیزه بدین مارو زیر سوال ببرین که، یا به کسی ک ژل زده دماغ عمل کرده توهین کنین، هرکی هر جوری دوست داره می‌تونه باشه یکی پولشو داره دوست داره زیباتر بشه می‌ره انجام میده یکی هم با چهره‌ش حال می‌کنه سادگی و دوست داره.. نه عملی خزه نه نچرال زندگی هرکسی به خودش ربط داره♥️

متاهل

خب لباسام سادس مثلا شومیز می‌پوشم با شلوار بگ با کفش لژ دار یا مثلا زمستون کفتان با نیم بوت ولی تیپا ...

خب شما استایل ساده دوسدارین...ازون سمتم باید خودت و دوست داشته باشی و دنبال تغییر دادن خودت نباشی هر کسی یه سبک خاص از استایل و داره دیگ...شما اگ ساده پوش باشی و آراسته بگردی قطعا جزو شخصیتایی نیستی ک تیپای جلف بهت بیاد:)

من اصلا ارایش نمیکنم هیچ ژل و عملی هم ندارم لباسامم خاص نیست اما وقتی رو اعتماد به نفسم کار کردم دقیقا وقتایی همه تحویلم میگیرن ک اونروز حالم با خودم خوبه وقتایی ک احساس زشتی میکنم قشنننگ رفتار بقیه باهام فرق داره اینو یکی بهم گفت دیدم واااقعا همینطوره 

❤️‍🩹
به هر حال کسی که قیافش از حالت طبیعی در بیاد ۵ سی سی ژل گونه لب زاویه فک الان خز به حساب میاد اگرم ک ...

شیک تو نظر هرکسی یه جور خلاصه میشه...شب خوش

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸