2777
2789
عنوان

نفسم داره بند میاد شوهرم بچمو برد😭

4437 بازدید | 108 پست

همش سره لجبازی😭😭

راستش من بعد چندسال ب اخلاق اونا عادت نکردم به تیکه ها و توهیناشون ..هرسال سیزده با خانواده اوناییم .

امسال گفتم نمیام دیشب کلی غر زدم گفتم یبارم خودمون تنها باشیم خلاصه ظهر اومد اصلااااا ب زبونشون نیاورد ک بریم بچمم همون لحظه همش اسم مادرشوهرمو میاورد گریه میکرد الکی گفتم چیه مامان دلت میخاد بری؟ انقد پشت سر باباش گریه کرد ک اونم برد .. الان ی بغض سنگییینی تو گلومه تاحالا از بچم دودر نبودم دوسال و نیمشه دلم داره پرررررررر میزنه 😭 تا جمعه میمیرم 😭😭

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کجا رفتن ؟ شهر خودتون نیست؟

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم

زنگشون بزن بیان دنبالت لجبازی زمانی خوبه که یکی از طرفین کوتاه بیاد نه دو طرف لجباز باشن و باهم سر لج بیفتن وقتی میدونی اگه نری اونا میرن خب باهاشون برو حداقل حرص و جوش نمیخوری و دل نگران نمیشی

وا حساس نباش پسفردا میره مدرسه مسافرت دوستانه اگر پسر باشه سربازی بعدش ازدواج و....

چکار کنم دست خودم نیست رفت خونه ساکت شددد

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏

اوووو تا جمعه چه خبره مگه کجان ؟ دورن؟

میرفتی خب تو هم 

حالا۱۳ بدر هم مثل روزای دیگه 

تو کوتاه میومدی 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤