کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هزاربارپیادهطوافکعبهکنیقبولحقنشودگردلیبیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكهآدم خوبی باشید؛نه دارايىتان، نه لباستان، نه جايى كه زندگی مىكنيد؛تنها آنها كه قلبصافی دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷
منکه هیچ وقت نگفتم اگه میفهمیدم مامانمم گفته یعنی جنگ به پا میکردم حس میکردم به حریم شخصیم تجاوز شده تا این حد حساس بودم و هستم کلا همیشه سر همه چی به خودم خیلی سخت میگیرم
چند وقت بود ندیده بودمتون اینجا ها ، سال نوتون مبارک انشاءالله به هرچی میخواین و خدا به صلاحتون میدونه برسین 🌺 🌹 🤗 ❤️
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
من آبروم رو برد وسط مهمونی گفت مامانم پوشک میکنه خودشو
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
من هیچوقتنمیگفتم..داداشم یه وقتایی قفلی میزد توکینمازهوندی من ندیدم..چرا روزه نیستی.. چرا فلان..اصلا نمیفهمید ک...تا وقتی ازدواج کرد خانومش بهش یاد داد چیزی به اسم پریود و عادت ماهانه وجود داره😁😂