2777
2789

چرا پس تقاص کاراشون پس نمیدن 

من پارسال نامزد بودم همه چی خوب بود حتی رفتارشم باهام خوب بود بخاطر نفر قبلی زندگیش که بهش خیانت کرده بود نامزدیشو بی دلیل با من بهم زد غرورمو احساسمو خورد الان رفته زن دیگه گرقته من چی منم یه آدمی شدم بداخلاق و بی حوصله

مگه من چه گناهی کردم چه بدی کردم جز اینکه بهم بدی کردن 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه بهترینا نصیبشون میشه انگار خدا بیشتر دوسشون داره

ازتو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/تو بمان و دگران وای به حال دگران(شهریار) ***  عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

بیشتر ببینید

من اطرافم آدم بدی ندیدم تقاص بده

همه از دم خوشبخت و پولدارن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بیشتر ببینید
عزیزم شاید تقاص دادن نشون نمیدن اکه هم ندادن هنوز وقتش نشده توکلت ب خدا باشه بسپر ب خودش

دقیقا 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
عزیزم شاید تقاص دادن نشون نمیدن اکه هم ندادن هنوز وقتش نشده توکلت ب خدا باشه بسپر ب خودش

گاهی هم هیچ وقت تقاص نمیدن

والا ۲۰ ساله پیش یکی تمام دار و ندار مونو بالا کشید

بعدشم کلی بلا سرمون آورد همین الانشم همش در پی آزار ماست

تو این ۲۰ سال خوشبخت داره زندگی شو میکنه

عزت و احترامشم داره

پررو ترم شده

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بیشتر ببینید
همیشه بهترینا نصیبشون میشه انگار خدا بیشتر دوسشون داره

اتفاقا یه جا خوندم ک خدا میخاد اونارو از خودش دور کنه بیشتر بهشون رفاه میده مثلا دیگه نمیخاد فلان بنده اش بگه خدا اینو به من بده اگه هم بنده بدش بگه اینو به من بده خدا سریعا دعاشو براورده میکنه تا دیگه یاد خدا نکنه و بیشتر تقاصش میره برا اخرت یا سر نسل های بعدیش درمیاد یا اینکه با ذلت میمیره و عاقبت بخیر نمیشه