2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داماد یعمی یه موجود پدر سوخته که دیر اومده که زود بره . چشمش دنبال ارث و میراث پدر زنشه . فکر میکنه ...

قشنگ تعریف کن

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
رو بهش ندین

اووو طرف هیچی نداره اون به ما رو نمیده من باهاش یه کلمه هم حرف نمیزنبم خواهرش تو حاملگی پرید به خواهر من پیخاست سقط کنخ کل حامگلی و بعد زایمان پیش ما بود بچش ۷ ماه مامانم کمگ کرد وگرنه خووش حتی دست نمیزد به بچه ومیگفت همینه که هست مامانتم نیاد وظیفه توعه یه تشکرم ازمامانم نکرد به مامانم اونقدر بد نگاه میکنه از موقع که خواهرم عقد کرد تا ۳ سال خونهدنا پلاس بود قبلشم مامانم اشپزی میکرد با مریضی مثل یه سگه الانم خواهرمو اذیت میکنه یه شعلی رفته که تا ۲ صبح نیاد بچع رو نگه نداره

هوالمحبوب 💜

اووو طرف هیچی نداره اون به ما رو نمیده من باهاش یه کلمه هم حرف نمیزنبم خواهرش تو حاملگی پرید به خواه ...

کی رفته یه شغلی تا صبح؟

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بیشتر ببینید
کی رفته یه شغلی تا صبح؟

شوهر خواهرم هیچی پولی هم به خواهرم نمیده خواهرمن شبیه بازیگرای ترکه گفته چی میگی با اون قیافت اونفدر خواهرم خواستگار داشت همه میدوتن

هوالمحبوب 💜