2777
2789
عنوان

الهی شوهر خواهرم نابود بشه خدایا از همه میگدرم جز این

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهر خواهرم هیچی پولی هم به خواهرم نمیده خواهرمن شبیه بازیگرای ترکه گفته چی میگی با اون قیافت اونفدر ...

بالاتر گفتی از همون دوران عقد اینجوری بودن ی کم فکر می‌کرد راجع به بچه دار شدنشون

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بیشتر ببینید
بالاتر گفتی از همون دوران عقد اینجوری بودن ی کم فکر می‌کرد راجع به بچه دار شدنشون

خواهرم مارو تا مرض سکته برد ۶ ماه دعوا داشتن 

میخاستن جداشن پسره اصلا به خواهرم محل نمیدا  بعد دعوا تنلفنشم جواب نمیداد مادرش گفته بود طلاقش بده بعد خواهرم بزدر رفت اشتب کرد یه بچه ام اورد الان تمام حرصش برای ماست تو دوران عقدم هرچی میگفتم بگو نیاد من کچل شدم گریه میکرد میگفت بزار نوبت خودت بشه میفهمی

هوالمحبوب 💜

باورت میشه منم یه ساعت پیش داشتم شوهرحواهرمو نفرین میکردم...اینقد آشغال و وقیحه که کلا اعصابم بهم ریخته شده، دیگه حوصله پچه هامم ندارم...

خدا هرچی آدم پررو و ظالمه از زمین برداره.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
شوهر خواهرم هیچی پولی هم به خواهرم نمیده خواهرمن شبیه بازیگرای ترکه گفته چی میگی با اون قیافت اونفدر ...

و نظر خواهرت؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

داماد یه حیوونه گربه صفته که باید همون اول برینی بهش

همه اینجوری نیستن، ولی کلا از اول نباید زیاد به داماد رو بدی

مادر اسکول من اینقدر برای این گه فداکاری کرد، مارو دعوا میکرد که با این آشغال چرا فلان مدل حرف زدین...فک کن پسره دهاتی فقیر خواهر احمق من نه جشن ازدواج ازش خواست، نه یک گرم طلا، نه وسیله...حالا فهمیدیم چقدر روز به روز شاخ شده بوده. البته مقصر زن هم هست از اول پررو بوده این خواهر احمق من هارش کرده. الان به یه بچه شکل خود گهش تو پروسه دادگاه و هر روز دعوا و اعصاب خوردی.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
نه عروس دختر میشه نه دوماد پسر 😑😑😑

یه داماد داشتیم از برادر عزیزتر ، اوج جوونی در حالیکه بچه ۳ ساله داشت بعلت سرطان فوت کرد، خدا رحمتش کنه ، آدمای خوب رو خدا زود گلچین میکنه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
بیشتر ببینید
خودت چی میذاره بری؟

اره ولی چه رفتنی ،هیچ مهمونی باهام نمیاد عروسی هم به زور شاید بیاد کسی هم مریض بشه نمیاد ،افسردگی شدید گرفتم،حتی باورتون نمیشه عید ما رو خونه هیچکس بجز اقوام خودش اونم تک و توک نمیبره،از همه بدش میاد