2777
2789
عنوان

قراره تو يك سال دوتا زايمان داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5333 بازدید | 173 پست
عزیزم اصلا به سقط فکر نکن گناهه خیلی خیلی بزرگیه می‌دونم سخته سه تا بچه کوچک ، ولی بعد هر سختی ،راحت ...

خودمم همين فكر رو ميكنم همش ميگم سقطش كنم اون دنيا ميگه جاي اون سه تا بود جاي من نبود؟

بخدا واسه همين سه تاهم از همه چيم زدمفرض كن بچه بزرگم چهار سال و يك ماهش هست

حق میدم شرایط سختی داری ولی یه کم که ازآب گل دربیان باهم بزرگ میشن

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا اون بچه سه ماهه گناه داره چرا مواظب نبودی الان تکلیف اون چی میشه که هم از مادرش و توجهش محروم میش ...

افرین خوب گفتی منم دلم براش سوخت تعجبم از بعضیاست که میگن باهم بزرگ میشن این روزا میگذره و...مادر نابود میشه اون بچه کوچولو رو بگو 

دیگه عزیزم کاریه که شده  غصه خوردن راه به جایی نداره  فعلا به نوزادت برس 

الان بچه چهارم عجیبه براهمه قدیما با اون امکانات کم شیش یا هفتا بچه میاوردن پشت هم توکلت به خدا باشه ازپسشون برمیای 

اما حتما بادکتر صحبت کن چون بعد بچه چهارم اجازه میدن که لوله هاتو ببندی  وحتما این کارو بکن چون بدنت برای زایمان خیلی امادس حتما یه روش مطمئن در پیش بگیر پرس ک جو کن ببین کدوم دکتر حاضره برات ببنده

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

برای مشکل رحمت با دکترت مشورت کن. هرچی نظرش باشه

اگه گفت مشکلی نداره گناه داره بزار دنیا بیاد

و اینکه چون میگی از نظر مالی مشکلی نداری حتما حتما شوهرت باید یه پرستار بگیره برات هر روز بیاد خونتون کمکت کنه. چون دست تنها نابود میشی، روح و روانت بهم میریزه

سعی کن کمکی زیاد داشته باشی مادر، خواهر، مادرشوهر هرکسی باید اندازه خودش بهت کمک کنه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ببین تو سه تا داری اینم یکی مثل اوناست الان میتونی یکی از اون سه تا رو دور از جون نداشته باشی؟ 

سخته خیلی شرایطط ولی خوبه که میگی مشکل مالی نداری پرستار بگیر چند سال اولش قگذره بعدش خداروشکر میکنی بخاطر چهارتاشون 

پول نداری نیار سومیو ببخشید اینو میگم۲ تا آوردی دیه دیگه هم نمیتونن بهت بگن شما میگین فقرا توی حسرت ...

عزيزم ميدونم دلت پره

ولي الحمدالله ما مشكل مالي اصلا نداريم من الانشم كمكي گرفتم واسه كارهاي خونه

اما جسمم داره نابود ميشه

ما کمکی نمیتونیم بکنیم با دکترت صحبت کن ببین چی میگه

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
چهارمیه کجای کاری

یا ابلفضللللل من سه تاییم آنقدر مامانمو فحش میدم چرا پول نداشتی سه تا اوردی:/

برم دستشو ببوسم:/

Mishe jaddi emrooz rooz-e khoobi bashe? ‌ ‌  ‌ ‌/ زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .

بیشتر ببینید
واقعا؟چهارتا تو این وضعیت اقتصادی خداوکیلی زیاده

واقعا پشیمونم 

ماخودمون شیش تاخواهرو برادریم خونه مامانم که جمع میشیم خیلی عالیه همش میگم کاش چهارتا داشتم اونم به فاصله کم 

بچه هام ۱۴و۷هستن 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بیشتر ببینید