2777
2789
عنوان

قراره تو يك سال دوتا زايمان داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5705 بازدید | 173 پست

پول نداری نیار سومیو ببخشید اینو میگم

۲ تا آوردی دیه دیگه هم نمیتونن بهت بگن شما میگین فقرا توی حسرت بچه بمونن

والا ننه من چس تومن پول نداشت ۳ تا شیر به شیر آورد من ک بچشم روزی صد بار میگم عید کاش واسم کفن بخری جا لباس:/

Why is all happening‌ with my? ‌  ‌ ‌  ‌ ‌/ زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو نت بزنم كست باكس نيروي حال؟

اول کست باکس رو دان کن 

بهد دنبال کتاب نیروی حال اکهارت بگرد 

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
بیشتر ببینید
این روزا میگذره به بزرگ شدنشون فکرکن که دورو برت شلوغ میشه من چهل سالمه دوتا دارم همش حسرت میخورم چر ...

بخدا واسه همين سه تاهم از همه چيم زدم

فرض كن بچه بزرگم چهار سال و يك ماهش هست

این روزا میگذره به بزرگ شدنشون فکرکن که دورو برت شلوغ میشه من چهل سالمه دوتا دارم همش حسرت میخورم چر ...

واقعا؟چهارتا تو این وضعیت اقتصادی خداوکیلی  زیاده 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

عزیزم اصلا به سقط فکر نکن گناهه خیلی خیلی بزرگیه می‌دونم سخته سه تا بچه کوچک ، ولی بعد هر سختی ،راحتی هست . اون جنینی که در شکم داری هیچ تفاوتی با بچه های دیگه ندارن فقط خیلی کوچکتره ، توکل کن به خدا انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد 

عزیزم چه شرایط سختی داری خیلی برات نگران شدم 

واقعا نمیدونم چی بگم گناهش بزرگه از اون طرف هم شرایطت سخته 

من خودم میخواستم دومی رو سقط کنم برا گناهش ترسیدم 

بچه دومیت چند وقتشه؟؟

جنسیت بچه هات چیه