2777
2789

من چند وقته نفس تنگی گرفتم تو گرما میمونم یا تو ماشین که شیشه هاش بالا باشه نفسم قطع میشه چندوقتم هست غذا میخورم بعدش حالت پانیک میگیرم دعوا میبینم حالت پانیک بهم دست میده دکتر دیروز رفتم میگفت از معدت هست خودم به قلبم شک کردم رفتم دکتر نوار قلب گرفت گفت قلبت بالا میزنه ولی خودم حس نمیکنم بالا میزنه گاهی هم نبضم میتد خیلی پایین نوسان داره غذا میخورم گر گرفتگی میگیزم ولی میرم تو هوای خنک حالم خوب میشه قلب درد ندارم فقطجدیدا بعد غذا دستام درد میگیرم وزنم هم پایینه ۴۹ کیلو لاغرم 34 سالمه بوی عطر هم گاهی حالمو بد میکنه حالت پانیک میاد سراغم هپوگلیسمی قند خون و کمخونی شدید هم دارم صبحا از خواب بیدار میشم میبینم یقه لباسم خیس عرق شده عرق سرد میکنم گاهی بلاتنم گرم میشه پاهام سرد مرغ و خرما هم میخورم فشارم میره بالا روی ۱۶ چرا؟ قراره چندتا ازمایش از قلب و معده و هورمون دارم قراره هفته اینده برم.

اروم باش بهتر میشی ولی مشکل قلب نداری . 

ی دکتر درست حسابی مخصوص گوارش و داخلی برو 

این عرق کردن شبانه مربوط ب خون هست همسر منم اینطور بود خونش کثیف بود و غلیظ چندیدن بار خون رفت اهدا کرد 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قلبم گاهی خیلی اروم میزنه وقتی ارومم و دراز میکشم ولی بعد خستگی یکم بالا میره من که خودم فکر میکنم ه ...

اره . 

ببین مغزی جات بخور 

سه شیره بخور 

خرما خیلیییی خون سازه 

دل و قلوه بخور خیلی بهتر از جگر هست البته جگر هم بخور 

غذا نخوردی ولی اینا ک گفتم بخور بادوم خیلی خوبه

حتما شوهرم همش میگه بخور کم میخورم مشکل سوء جذب دارم از اونه یکوقتا اشتهام زیاد میشه یکوقتا بی اشتهام ولی وقتی استراحت میکنم چاق میشم ولی یکم خسته میشم دوباره لاغر

حتما شوهرم همش میگه بخور کم میخورم مشکل سوء جذب دارم از اونه یکوقتا اشتهام زیاد میشه یکوقتا بی اشتها ...

شما ی مشکلی داری تو بدنت اخه اینجوری وزن کم کردن غیر طبیعیه