2777
2789
عنوان

قراره تو يك سال دوتا زايمان داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5705 بازدید | 173 پست
این بیچاره داغون میشه تا اونا بزرگ بشن

آره میفهمم شرایط سختیه باید کمکی داشته باشه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم ميدونم دلت پرهولي الحمدالله ما مشكل مالي اصلا نداريم من الانشم كمكي گرفتم واسه كارهاي خونهاما ...

عهمه

فکر کنم اشتباه متوجه شدم تاپیکو

اگه ببین کفاف میده

هر عضو خانواده حداقل ۳.۵ میل میخاد

واسه زندگی عادی ها الان میان میکن ما با ماهی دو هزارتومن زندگی می‌کنیم نون خشک میخوریم:/

اگه حداقل حقوقت بالای ۲۰.۲۳ هست با دکتر مشورت کن

Why is all happening‌ with my? ‌  ‌ ‌  ‌ ‌/ زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .

بیشتر ببینید
این اگه کتاب خون بود سالی دو تا نمی زایید . بیخیال

چرا اینجوری میگید بنده خدا اومده راهکار خواسته 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بیشتر ببینید
برای مشکل رحمت با دکترت مشورت کن. هرچی نظرش باشهاگه گفت مشکلی نداره گناه داره بزار دنیا بیادو اینکه ...

بچه ای که هنوز دوهفتش نشده گناه داره ولی اونکه دنیا اومده و سه ماهشه گناه نداره؟؟ مادره گناه نداره؟ پرستار دقیقا چه کار میکنه؟ اگر مادرشوهر و ...نخوان کمک کنن چی؟؟ 

واقعا پشیمونم ماخودمون شیش تاخواهرو برادریم خونه مامانم که جمع میشیم خیلی عالیه همش میگم کاش چهارتا ...

خدا حفظشون کنه برات خب حالا وقت داری کی دیگه بیار ,جنسیتشون چیه ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون