2777
2789
عنوان

قراره تو يك سال دوتا زايمان داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5705 بازدید | 173 پست
نميدونم چي بگم دلم ميخواد به خودم فكر كنم ولي ميترسم از عواقب كارم(سقط منظورمه)

سقط خیلی گناه داره قبول داریم 

اما ببین دکتر چی میگه 

ممکنه رحمت توان این بارداری رو نداشته باشه و تو ماه بالاتر خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد 

فقط و فقط نظر دکتر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نميدونم چي بگم دلم ميخواد به خودم فكر كنم ولي ميترسم از عواقب كارم(سقط منظورمه)

شما مشخصا بهش اعتقاد داری پس نمیخوام با حرفام خاطرتون رو آزرده کنم. نه پیشنهاد به سقط میکنم نه تشویق به نگهداشتن 

با همسرت حرف بزن ولی نه درباره گناه، بلکه فقط و فقط درباره بدن خودت. تا بتونید با همفکری یه تصمیم خوب بگیرین.

سالم و سلامت باشید 🤍

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
مرسي عزيزم اميدوارم شماهم دلت از يه جايي گرم بشه كه فكرش رو نميكردين چون با حرفاتون كمي آرامش گرفتم

مرسی عزیزم من سوین بچه ام و باردارم و زایمانم نزدیکه .

اونی که بچه رو داده خودشم ان شالله همه چیزشو جفت و جور میکنه من شهر غریب دست تنهام بارداری های سختی ام دارم ولی خدا خودش اندازه سختی که میکشم. کمک هم می‌فرسته برام. سر اولی حالم بهتر بود همسرم کم و بیش کم بود. الان سر سومی حالم کمی بدبود. خدا همسرم و همراه ترکرد شرایط کاریشو جوری کرد که بیشتر پیشم باشه خودش اونروز میگفت من مجرد بودم. سحر تا خرخره میخوردم و کاریم نمیکردم. ضعف کل وجودمو میگرفت  الان با وند تا لقمه سرسری سحری روزه ام. سرکار میرم. ب تو بچه ها میرسم کارای خونه وبیرون  خدا توانشو بهم میده انگار .

خدا برای من اینجور کمک رسونده برای توام. ی راهی میسازع  نگران نباش فقط ب فکر خودت و دسته گلهات باش و حسابی بخودتون برسید. مطمین باش این روزا هم با تمام سختی هاش میگذره. و روزایی میاد که نگاه قدو بالای بچه هات میکنی و لذت میبری ان شالله .

ان شالله که بهترین ها نصیبتون باشه و. خودتون و فرزندانتون  از یاران امام زمان باشید و یروز بابت اینکه فرزندانتون رو در رکاب امام زمان عج  میبینید.حض کنید و تمام سختی های این روزها که با تمام وجودم درکش میکنم از تنتون در بیاد. ان شاللع

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
چرا فكر ميكني من بيسوادم؟تو ميدوني من مدرس دانشگاه بودم قبل ازدواجم؟ميدوني ده تاي تو مطالعه روانشناس ...

عزیزم اگه تصمیمتون به ۳تا بچه بود 

جلوگیری و همه کارا قبل از  به وجود  اومدن بچه  باید میبود 

الان اگه اون بچه بوجود اومده گناه بزرگیه از بین بردنش

فداکاری فوق العاده ای میخواد ۴تا 

اگه میشد از شوهرتم برای کارای بچه ها کمک میگیرفتین بهتر 

ولی مطمئنا بچه ها در اینده به همچین مادری با این تحصیلات و شعور وفداکاری افتخار میکنن

سلام دختر خوب 

ببین چند سال سختی میکشی یک عمر میشن نور چشمات همین بچه هات که از آب و گل در بیان همه با حسرت نگاهت میکنن ناشکری نکن اون بچه تقدیر تو هست چه بسا خیر زیادی برای خودت و زندگیت باشه 

زندگی پس از زندگی رو دیدی اون پسره گفت پنجاه سال اون جا منو به خاطر  سقط زنم که باعثش بودم عذابای بد میکردن 

تو تلاشتو کردی که بچه دار نشی حالا که شده بدون قسمتت هست عزیزم