2777
2789

متنم طولانیه..

مهاجرت به کره چطوریه دوستان سرچ کردم راجبش ولی یه سری سوال دارم که جوابشو پیدا نکردم.. مثلا من الان ۲۷ سالمه دارم ادبیات انگلیسی میخونم همین ایران حالا اگه مثلا بخوام برم کره هم واسه تحصیل هم موندن و تدریس انگلیسی چطوریه.. یعنی تو این چند سالی که دارم درس میخونم باید اقدام کنم بورسیه شم یا مدرکمو وایسم بگیرم بعد اقدام کنم..؟

بعد مثلا اونجا دانشگاش ادبیات کره ای بورسیه میشیم میخونیم؟ من یادمه یه معلم زبان داشتم فکر کنم مدرک دانشگاهی زبانشو گرفته اونجا الان ادبیات کره ای میخونه چجوریه این پروسش؟ 

و اینکه تحصیل اونجا تموم شه باید برگردیم؟ نمیتونیم بمونیم مشغول به کار شیم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان این چه ربطی به تاپیک من داشت خوب

بعد مهاجرت بعد خروج از فرودگاه رو گفتم  من همینقدرشو میدونم که برای مهاجرت باید اول در مورد فرهنگ و قانون اون کشور تحقیق کنی بعد تا حدی زبانشون یاد بگیری بعدم اقدام برای ویزا و ....برای ی دوره زندگی موقت ۶ ماهه و آشنا شدن با زندگی تو اون کشور 

بعد مهاجرت بعد خروج از فرودگاه رو گفتم من همینقدرشو میدونم که برای مهاجرت باید اول در مورد فرهنگ و ...

ممنون از شما ولی جواب سوالای تو تاپیک من نبود سوالای من فرق داشت اگر میدونین یا اطلاع دارین راجب این سوالا که پرسیدم راهنمایی کنین🌸

اصلا نمیتونم تصور کنم کسی که تو مترو کنارم وایساده یک ساعت پیش گوشت سگ خورده یا از در رستوران رد شم ...

سگ چیه خانم؟ گوشت سگ تو کره سال هاست که ممنوعه مگر اینکه تو مناطق دورافتاده روستاییشون هنوز مصرف بشه وگرنه خیلی خیلی ساله که گوشت سگ مصرف نمیکنن.. شما چین رو با کره اشتباه گرفتید

عزیزدلم من درباره کره اطلاعی ندارم

ولی تا جایی که شنیدم چین جای بسیار بسیار بهتری برای مهاجرته

و بهترین مشاور برای مهاجرت های تحصیلی خود کسایی هستن که مثل شما مهاجرت کردنو به خصوص اگه یه سال از مهاجرتشون گذشته باشه

به این تیم های مهاجرتی اعتماد نکیند

اصلا نمیتونم تصور کنم کسی که تو مترو کنارم وایساده یک ساعت پیش گوشت سگ خورده یا از در رستوران رد شم ...

من می تونم با همه ی اینا کنار بیام ولی نمی تونم هر ثانیه یه ادم ببینم🤣🥺

واقعیت الان به خاطر تقاضای زیاد بقیه مهاجرت به کره سخت شده.. برا مدرک زبان انگلیسی هم سخته

اما.. شما بله میتونی تو بورسیشون شرکت کنی.. هر سال یه بورسیه ای دارن مدارکت رو فکر کنم میفرستی سفارت.. از ایران فکر کنم ۷ نفر اینا انتخاب میشه که البته یکی دو ساله که بیشتر هم شده.. این برا بورسیه دولتی کره است.

برا دکترا هم که خودت اپلای میکنی فاند میدن و ..  یعنی بورسیه خم نباشه مشکلی نیست.

در کل الان واقعا رفتن به کره و زندگی اونجا خیلی سخته به خصوص به خاطر تحریم ها ایرانی ها مشکلات بانکی زیادی دارن و به دنگ و فنگش نمی ارزه به نظرم

ایده آل‌ترین زمان برای اپلای کردن زمانی هست که نمرات تمام واحدها تو اومده به طور تقریبی معدل ارشدت رو می‌دونی. یعنی ایده‌آل‌ترین زمان قبل از اتمام و دفاع پایان نامه هست که تا پایان نامه تموم بشه و دفاع بکنی نتیجه پذیرشت از اونور هم اومده باشه و در صورت موفقیت بدون گپ تحصیلی مقطع بعدی رو شروع بکنی

اینکه ناچار باشی بعدش برگردی ایران یا نه به شرایط زیادی بستگی داره اول از همه ماهیت بورسیه هست. آیا داری برای بورسیه خاصی اپلای می‌کنی که تو قراردادش ذکر شده بعد از اتمام تحصیل حتماً باید برگرده به کشور خودت یا داری برای بورسیه اپلای می‌کنی که اینجور قید و بندها رو نداره. علاوه بر اون آیا می‌تونی در مدت زمانی که اونجا هستی برای خودت کار پیدا بکنی یا بتونی پذیرش بگیری برای مقطع بعدی مثلاً پستداک

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ایده آل‌ترین زمان برای اپلای کردن زمانی هست که نمرات تمام واحدها تو اومده به طور تقریبی معدل ارشدت ر ...

ممنون من لیسانس دارم میخونم ارشد نگرفتم هنوز

عزیزدلم من درباره کره اطلاعی ندارمولی تا جایی که شنیدم چین جای بسیار بسیار بهتری برای مهاجرتهو بهتری ...

چین اخه زبونشون خیلی سخته وگرنه خودمم کلا چین و کره و ژاپن دوست دارم... من الان دارم لیسانس زبان میخونم و با ۲۷ سال سن باید لیسانسمو بگیرم اول بعد برای ارشد واسه چین اقدام کنم یعنی؟