2777
2789
عنوان

به نظرتون معجزه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 41 پست
درست میگی.متاسفم بابت خواهرت

ممنونم عزیزم،زنده موند😂🤣🤣🤣 ولی پاش داغون شد ،استخوان رانش پودر شده بود ،یک سال مادرم از خودش و بچه هاش (هر دو نوزاد)پرستاری کرد وبالاخره رفتن سر خونه زندگیشون

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط روی صحبتم با اون دوستانیه که اینجور وقتا میگن حتما صلاح نیست که اجابت نمیشه دعاهات.

آخه قربونتون! یعنی یکی مثل من که ته چاه بدبختیه و هیچی به کامش نیست و درس عبرت و مایه شادی اطرافیانشه، کجای زندگیش به صلاحه؟ که دلش خوش باشه حتما صلاح نیست که صداش به جایی نمیرسه.

گلم اگر قراره همه چی معجزه بشه پس انسان رو چرا مختار آفریده ، شما وسواس از سودای مغزته. دکتر اینا کاری نمیکنن، حتما با دکتر طب اسلامی مشاوره بگیر، تو نت بزن تنها مسیر آرامش دوره مزاج شناسی عالیه ، راه درمانت تو طب اسلامیه

گلم اگر قراره همه چی معجزه بشه پس انسان رو چرا مختار آفریده ، شما وسواس از سودای مغزته. دکتر اینا کا ...

طب سنتی هم دارو گرفتم خوب نشدم . من مخالف تلاش کردن نیستم اتفاقا چون تلاش کردم و نشد منتظر معجزه ام

الهی صد سال زنده باشه خواهرت.ببخشید اشتباه متوجه شدم

اشکال نداره عزیزممم

بانو ام البنین رو به دست پسرشون نه، به وفاداری پسرشون عباس قسم میدم که انشالله شما حاجت روا بشید 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

عزیزم من حس ششمی نیستم ولی یموقع هایی یچی ب دلم میفته ک شده . ان شاء الله امسال ازدواج میکنی . سوره احزاب را بنویس بنداز تو ی گلدون خونتون حتی گلدون خالی هم مشکلی نداره . 

مورد بعدی همیشه خدا هرچی ب صلاحمونه میزاره دم پامون و هیچ وقت ادم نباید از لطف خدا ناامید بشه . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....