2777
2789
عنوان

به نظرتون معجزه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 41 پست
خب پس اپل برو پیش روان پزشک وقتی درمان شدی دوبار برو دنبال کار شما الان خودت تو الویت هستی اصلن ازدو ...

درست میگی.گفتم که روانپزشک رفتم داروهاش خواب اورن و کل روز تو خوابم کلی چاق شدم باهاشون .برای همین میگم فقط معجزه میتونه دردم رو دوا کنه

کلی ازشون خواستم و دعا کردم نشد که نشد.شما دعا کن برام شاید نفس حق شما موثر بود

چشم عزیزم ،ولی اینم بدون وفتی دعا میکنی و نمیشع 

دوتا چیز بیشتر نیست 

یا صلاح در این کار نبوده 

یا خدا میگه بزار بهترشو بهش بدم

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درست میگی.گفتم که روانپزشک رفتم داروهاش خواب اورن و کل روز تو خوابم کلی چاق شدم باهاشون .برای همین م ...

خب همراه روان پزشک باشگاه هم برو 

اتفاقا ادمی که جسمش فعالیت داره فعالیت ذهنش گمتر میشه 

دارو هارو بخور حتی اگر عوارض دارن 

اشکالی نداره عوارضش موقته 

من پرستارم ادم کم ندیدم که قرص براش عوارض داشته ولی موقتیه 

صبور باش 

خیلی خودتی دست کم گرفتی و من احساس می کنم به خود درونت اصلن توهین شده 

مراقب خودت باش گلم 

تو با ارزش ترین دارایی خودتی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
گلم میشه بیشتر توضیح بدیدشاید تونستم کمکی کنماگه وسواس داری ذکر استغفرالله زیاد بگو

مثلا در لحظه سر کار تمرکز نداشتم بعد شک میافتاد تو دلم که نکنه کاررو اشتباه انجام داده باشم بعد چک میکردم چند بار . برا همین از کار عقب میافتادم

ایمان داشته باشید ،میشه بار ها برا من شده خدا خیلی بزرگه ،باهاش و با ائمه دوست شین ،همه مارا درست می ...

لطفا برا منم دعا کن. من رفتم مشهد هم حاجت نگرفتم انگار خدا و ائمه اصلا من رو نمیبینن. خواهش میکنم برام دعا کن

خب همراه روان پزشک باشگاه هم برو اتفاقا ادمی که جسمش فعالیت داره فعالیت ذهنش گمتر میشه دارو هارو بخو ...

مرسی از راهنماییت گلم .تلاشم میکنم که داروها رو کامل بخورم امیدوارم واقعا عوارضشون موقتی باشه

مثلا در لحظه سر کار تمرکز نداشتم بعد شک میافتاد تو دلم که نکنه کاررو اشتباه انجام داده باشم بعد چک م ...

عزیزم من این مشکلو داشتم درمان کردم خودمو

شما دچار کمالگرایی هستی

برای سرعت در کار اول باید قدرت تمرکزتو بالا ببری

برای اینکار باید اول خودتو با تمام نواقص بپذیری

بعد شروع کنی به کارهای ریزی که باعث افزایش تمرکزت میشه

هیچ

لطفا برا منم دعا کن. من رفتم مشهد هم حاجت نگرفتم انگار خدا و ائمه اصلا من رو نمیبینن. خواهش میکنم بر ...

باشه حتما عزیزم 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
بیشتر توضیح میدی؟ چطور تمرکزم ببرم بالا؟

شما یه کا غذ بردار شروع کن تموم   افکار ذهنتو برعکس بنویس

یا  تمامی حرفای ذهنتو  بدون نقطه بنویس

و برو یه کلاس هنری

قران بخون 

ذکر بگو

و هر روز بگو

من هر روز بهتر از دیروز خواهم شد خدایاشکرت

هرکاری که شروع کردی اولش با دقت انجام بده تا دوباره نخوای چک کنی

هیچ

صلاح تو بیکاری و ترشیدگی من بوده یعنی؟

شآید واقعا بوده،شما از کجا میدونید اگر سر کار میرفتید بلایی سرتون نمیومد یا اصلا همه چی درست بود؟مطمئنید اگه ازدواج میکردین خوب بود؟

آنقدر متاهل دیدم که بدبخت شده،خواهر خودم بخاطر ازدواج نادرست خودکشی کرد ....

استارتر، عزیزم اگه بع این ایمان برسی که هر چی پیش بیاد خیره و تو خدایی داری که همه جوره پشتته،بخدا همه چی بعد یع مدت درست میشع 

این توکل و ایمان همه چیزه،شاید آلام حس کنید دارم کلیشه ای و... میگم ولی حقیقته 

اینم بگم که من خودم نه محجبه هستم نه مذهبی(خیلی دوس دارم باشم ولی 

اما این اعتقاد و اعتماد رو دارم،چون دیدم زندگیم بعد از این حس انگار حتی اگر مشکل داره تحمل و صبر من زیاد شده و بهم اونقدر فشار نمیاد

بیشتر ببینید