2777
2789
عنوان

دوستم پشت گوشی منو برا باباش ساخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 63 پست

دوستان عزیز بله۴۵ جوانه 

ولی این دوست عزیز۲۴ سالشه دقیقا دوبرابر سن این خانوم اون اقا سن داره دخترش دوسال از اسی کوچیکتره 

واقعا فکر کنید یه کم

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مادرش سکته کرده هشت ساله قبلا با هم حرف میزدیم میگفتم چرا بابات زن نمیگیره میگفت اون زن جوون میخاد ک ...

چقدر نامرده دوستت بزارش کنار

چطور حاظره سر مادرش اینکارو کنه

یا چطور روش شد به تو این پیشنهادو بده؟

مادرش سکته مغزی کرده زمین گیره؟

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

A💙R💙F

خیلی سختی کشیدم از طرفی هزار تومن ته حسابم نیست از یه طرفم این حقم نیست برم زن یه مرد پیر بشم هرکی م ...

سرکار نمیری؟ 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
دعا کنین برام زندگی سختی دارم دارم با گریه براتون مینویستم

سرکار نمیری؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
چقدر نامرده دوستت بزارش کنارچطور حاظره سر مادرش اینکارو کنهیا چطور روش شد به تو این پیشنهادو بده؟ماد ...

مادرش همون موقع ک سکته کرد فوت شد 

ایتالکرسی خوندی برام بگو برات بخونم عزیزم

عزیزم همسر منم ۳۹سالشه من ۳۴سالمه مجرد بودم باهاش ازدواج کردم البته ما همدیگه رو دوستداشتیم

همسرت جداشده بود؟

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

دور دوستتو یه خط قرمز بکش 

اگه دوست بود یکم بهت کمک مالی میکرد یا کاری چیزی معرفی میکرد برات 

نه اینکه تورو برا باباش خاستگاری کنه 

باباش عشق و‌کیفشو کرده بعد یاد دختر جوون افتاده 

بپا تو نداری و فقر  گولشو نخوری 

امیدوارم بی کسی رو کسی تجربه نکنه من واقعا بی کسم خیلی بی کس تنها دوستمم اینجوری کرد باهام مامان نمیبخشمت بابا نمیبخشمت

ایتالکرسی خوندی برام بگو برات بخونم عزیزم

مادرش سکته کرده هشت ساله قبلا با هم حرف میزدیم میگفتم چرا بابات زن نمیگیره میگفت اون زن جوون میخاد ک ...

یعنی چی بیخیال من بشه؟مگه دخترش چیکار میکنه بیخیالش بشه؟میکه از دوستات برام زن بگیر