2777
2789
عنوان

دوستم پشت گوشی منو برا باباش ساخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 63 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مادرش سکته کرده هشت ساله قبلا با هم حرف میزدیم میگفتم چرا بابات زن نمیگیره میگفت اون زن جوون میخاد ک ...

پس میخواد ترو بگیره خودش راحت بشه 

زن جوون میخپاد چکار حالا .چه خوش اشتها.لابد میخواد مجرد بگیره 

۴۵ سال که سن خوب و پخته ای برای ازدواج مرد اصلا پیر حساب نمیشه. ازون طرف شما که نه حامی مالی داری نه شاغلی یه بچه هم داری انتظار ازدواج با یه جوون پولدار همسن خودت دور از ذهنه 

سرکار نمیری؟

خونم تو یه محله کوچیکه تا شهر تقریبا چهل دقیقا راهه رفتو امدم سخته کار درستیم بلد نیستم یه مدت تو سوپر مارکت تو محل میرفتم پسرمم میبردم بهم کفتن ماه رمضون نیا روزه میگیری اذیت میشی چند روز بعدش دیدم ینفر دیگه رو جام اوردن 

ایتالکرسی خوندی برام بگو برات بخونم عزیزم

عزیزم اشتباه اول رو خودت کردی از مشکلاتت واسش گفتی 

بعد پرسیدی بابات چرا زن نمیگیره 

دختره حتما فکر کرده چشمت دنبال باباش هست 

اونم باباش نمیزاره ازاد باشه گفته فلانی رو بکنم سپر خودم راحت شم 

پیش هر کسی سفر دلتون رو باز نکنید اخرش میشه این

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بیشتر ببینید

البته كه ٤٥ سال پير حساب نميشه

بعضي ٤٥ ساله ها اونقدر به خودشون ميرسن و تيپ ميزنن ، دست ٣٠ ساله ها رو بستن

عزيزم خانوادت كجان 

خواهري، برادري، پدري ، مادري؟! عمه دايي مادربزرگ هيچكي نداري 

خب بستگي داره به شرايطت تو لياقت يك زندگي عالي رو داري 

اما خانواده مهمه كه حمايتت كنه 

يا مثلا تحصيلات موقعيت كاري و اجتماعي،  از اون لحاظ شرايطت چطوره؟ 

در واقع فقط زيبايي نميتونه ادم و خوشبخت كنه اتفاقا باعث دردسر است 

حمايت خانواده و وجهه اجتماعي هم مهمه 

مخصوصا كه يك بچه هم داري 

به فكر رابطه عشقي عاشقي با مردا نباش خيلي منطقي تصميم بگير، خودت ميدوني كه اين دوره زمونه ادم خوب و عاشق ناياب شده ، با سياست پيش برو 

اگر همین مشخصات رو کسی داشت که عاشقش باشی  الان نذر و نیاز میکردی بهش برسی پس نه سن و اختلاف سنی اون اقا زشته نه بچه داشتنش. زشت کلا روش و دخالت اون دختره و شمام عبرتت بشه جلو هرکسی درد دل نکنی

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

دعا کنین برام زندگی سختی دارم دارم با گریه براتون مینویستم

دیگه با ی بچه خاستگار همینه نمیخام دلتو بشکنم ولی وقتی بچه داری اصلا نباید به ازدواج فکر کنی 

مردی ام که بچه نداره یک در هزار بتونه بیاد جلو اصلا در خودش نمیبینه و درکش رو نداره 

۴۵ سالشه ولی ظاهرش اصلا جوون نیست یا خوش لباس باشه اونقدراهم میفهمم ولی خب به دلم چی بگم چی بگم روحم ترک برداشته از فکرش حتی نمیتونم توضیح بدم چه فشاری رومه 

ایتالکرسی خوندی برام بگو برات بخونم عزیزم