2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پاگشایی بیاین پاگشایی خواهرشوهرمو تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 55 پست
در مقابل آدمای پررو باید مثل خودشون باشی وگرنه فکر میکنن احمقیمن مثل خودش پذیرایی میکنم بعدم به عروس ...

چی بگم

هرطور صلاحه

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

همین برادرشوهرم که میگم چلوگوشت داد خب بعد از چند ماه مارو دعوت کرد ولی حداقل خوب پذیرایی کرداین خوا ...

اسی کارش واقعا خیلی زشت بوده 

ولی بهت قول میدم هیچوقت جلو عروسش الویه نمیذاری 

ما تو‌خون مون نیست بی احترامی منم خیلی جاها میگم تلافی میکنم ولی وقتش که میشه نمیتونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بی احترامی بهت کرده من بودم نمیخوردم میگفتم علاقه ندارم والا تو ک میگی نداری مجبور نبودی دعوت کنی

من زیادی خوب بودم.خدا میدونه چقدم تشکر کردم ازش

الان دیگه شناختمش مثل خودش برخورد میکنم

اونم حتما کارای خودشو فراموش کرده حالا به همه میگه عروس ما بده

با شما موافقم ولی سَبک زندگی ها فرق میکنه، بعضی کاربرا تو یه تاپیک دیگه میگفتن جلوی مهمون برنج و تن ...

اینجاماکارونیم میذارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
اون روز شوهرت هیچ عکس العملی نشون نداد یا تو هیچی نگفتی

من خر بودم.احمق بودم.هنوز نمیشناختمش.فکر کردم واقعا شرایطشون جور نبوده و یکی دو ماه دیگه دعوتم میکنه و جلوم غذای درست حسابی میذاره.حتی با ولع میخوردم که خجالت زده نشن

اگه به عقل الانم بودم به غذاش لب نمیزدم

شما چقدر عیدی بردین؟

اول دقیق نوشتم ترسیدم شناسایی بشم😁 . ولی مارسم نداریم عروس عیدی ببره  اونابه عروس عیدی میدن .  تا پاکشانکنن من نمیرن  ولی شوهرم گفت بریم عیددیدنی من رفتم پول بخودشون بچه هاشون دادم

بله اینجا کلا عجیبن 😂😂😂 دیگه بعد ماکارونی در طبیعت چه انتظاری داریم

اون تاپیک فان بود گلم

خود استارتر اخرش گفت که

کلا همه تاپیکاش فان بود

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
من زیادی خوب بودم.خدا میدونه چقدم تشکر کردم ازشالان دیگه شناختمش مثل خودش برخورد میکنماونم حتما کارا ...

عزیزم هرکسی رو باید مثل خودش باهاش رفتار کنی.ما هر وقت بریم خونی خواهرش یا باباش میدونه شوهرم چی میخوره فورا درست میکنه ی خواهرش سه ماهی میشه ازدواج کردپاگشاش کردم احترامتش کردم چون شوهرش غریبه بود نخاستم ی وقت بهش نیش یا کنایه بزنه بنده خدا چقد تشکر کردن ولی خواهر شوهرم حسابی خوشحال شد