2777
2789
عنوان

دکترم تکراربتاننوشت

110 بازدید | 16 پست

۷۰۰بودبتام که میشه ۶هفته ولی باتوجه به پریودم ۷هفته و۳روزبایدباشم یه هفته عقب میزنه دکترم مستقیم سونووآزمایش بارداری نوشت گفت حامله ای اینجامنوترسوندن که ممکنه پوچ یاخارج رحمی باشه الان موندم کی برم سونو.هرکی تجربشوداره بگه من بعد۵سال ویه ای وی اف ناموفق طبیعی باردارشدم تاقبل اون نمیشدم خیلی نگرانم🥲

من ۶ هفته ۵۵۰۰ بود بتام که

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند روز از موعدت عقب افتاد که آزمایش دادی؟اصلا نگران نباش عددت نرماله تو فقط ۸ هفته برو برای قلب نی ...

پریودام نامنظمه تقریبابین ۱۵تا۲۲روزاینطوری تاخیردارم.تخمک گذاری هام خیلی دیره اغلب

عزیزم اصلا استرس نداشته باش خود استرس سمه برای بچهشما با توجه به سونو دو هفته دیگه که ۸ هفته شدی برو ...

اولین سونوروندادم هنوزدکترنوشته نمیدونم میگم شنبه برم اگه بتابره بالادیگه شنبه دیده میشه بالای ۱۰۰۰

آخه تواینترنت نوشته بتاشش هفتگی از۱۵۰تا۳۲۰۰۰طبیعیه

انشالله بری دکتر کلی خبر خوش بشنوی

قدمش مبارک باشه عزیزم😘

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بیشتر ببینید
چرا تیتر بتا میدید؟همون تست بدید مثبت بود دیگه نگران اندازه بتا نباشید و دیگه بعد از اون برید سونو ق ...

کاش نمیدادم خیلی آدمونگران میکنه وقتی نمیدی هم میگن شایدپوچ بشه شایدخارج رحمی بشه منم علائم خاصی ندارم ترسیدم فقط سینه دردوگاهی گرفتگی شکمی 

سلام هفته ۸ بارداری هستم از دیشب لک بینی دارم به نظرتون مشکلی برا جنین پیش اومده  آزمایش بتا تیتر دادم جوابش ۲۵۷۰بود ولی هیچ علائم خاصی ندارم یعنی دلم هیچی نمیخاد یعنی طبیعیه این حالات یا نه سینه هامم خیلی درد میکرد دیشب اما الان دردش بهتر شده

سلام هفته ۸ بارداری هستم از دیشب لک بینی دارم به نظرتون مشکلی برا جنین پیش اومده آزمایش بتا تیتر دا ...

عزیزم لکه بینی داری بنظرم برودکتربهت داروبده انشاله هیچی نیست خیلیالکه بینی دارن.علائمم میادومیره دائمی که نیست