2777
2789
عنوان

ی ناشناس پیام داد ب دوتا شمارم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 31 پست
چه پارتنری هست که اینقدر می ترسی؟ نکنه مشکل داره؟ شما چند سالته؟از این چیزها زیاده. گرفتاری نیست. قو ...

محیط کوچیکه منم تازگیا تو سالن کار میکنم شمارمو خانوما دارن،انگار اینی ک پیام داد هم آشناست چون چن شب پیش هم تو تلگرام ی همچین چیزی پیش اومد برام ولی بهش نگفتم 

همه چیزو بهم میگیم حالا اینو میترسم بگم حساس شه

🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هرگز هرگز به ناشناس جواب ندادم و نمیدمشما هم چون یکی تو زندگیت هست بهتر بود جواب نمیدادی

منم جواب نمیدما این چون ب هردو شماره پیام داد خواستم بدونم کیه ک موفق نشدم حالا موندم چ کنم

🌱

منم جواب نمیدما این چون ب هردو شماره پیام داد خواستم بدونم کیه ک موفق نشدم حالا موندم چ کنم

بلاک کن

به حرف من گوش بده

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
محیط کوچیکه منم تازگیا تو سالن کار میکنم شمارمو خانوما دارن،انگار اینی ک پیام داد هم آشناست چون چن ش ...

بهش بگو سر بسته یا با خنده یا هر طور ک خودت صلاح میدونی 

که شمارتو ب چند نفر از خانومای محل دادی . سر به سرت میزارنو اینا ..

منم ی مدت یه شغل اینچنینی داشتم ک ب واسته اش عده زیادی ادم شمارمو داشتن 

ازین مزاحمتا هم زیاد برام پیش می اومد 

دیگه خودم زود تر ب همسرم گفتم ک سو تفاهم پیش نیاد ..

من تو قالب گلگی گفتم .. گفتم وای شمارم مثلا بسیج بودم پخش شده دست اهالی  بچه مچه ها سر ب سرم میزارنا 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاک کردم حالا موندم ب پارتنرم بگم یا ن

نه نگو

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
قبل از پارتنرت با کس دیگه ای نبودی شاید اون باشه،اگه نبودی با خیالت راحت به پارتنرت بگو

ن باکسی نبودم ولی ازین مزاحمتا چنباری پیش اومده و بهش گفتم رفته یقه طرفو گرفته فقط برااینکه شمارمو ازکجا داره،الانم ولی میگم بخاطر کارمه ک شمارمو خانوما دارن هوووف

🌱

ن باکسی نبودم ولی ازین مزاحمتا چنباری پیش اومده و بهش گفتم رفته یقه طرفو گرفته فقط برااینکه شمارمو ا ...

پس بیخیال اگه بازم مزاحم شد بعدا بهش بگو،الکی دردسر درست نکن واسه خودت و اون

Math

پس بیخیال اگه بازم مزاحم شد بعدا بهش بگو،الکی دردسر درست نکن واسه خودت و اون

گفتم و گف ایدیشو بفرس اونم رفته پیام داده اره متاهلم اگ درد دیگه ای داری بیا حصوری حالیت کنم و یارو بلاکش کرده☹️

🌱