2777
2789
عنوان

چقدرررررر خنگهههههه این بشر 🤮🤮🤮🤢🤢🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 49 پست
خودمون خانما هم حساس هستیمایشون از همجنس خودش استرس میگیره که نکنه بد برداشت کنه نکنه پسرش و به بردگ ...

هر چقدر هم حساس باشیم جایز نیست به شریک زندگیمون فحش بدیم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کو ؟؟؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15864287/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AD%D8%AC%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA%DB%8C%D9%87-%D9%86%DB%8C-%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D9%85

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂

حالا برعکس شوهر من. هرررر چیز ریز و درشتی رو از خانواده اش مخفی میکنه. حتی چیزهایی رو که به نفع منه اونا بدونن. مثل اینکه من با حقوق خودم برا اتاقمون کولر اسپیلت خریدم بعد کولر رو هنوز نصب نکردیم گذاشتیم اتاق نصب کنیم بعد چند روز پیش خانواده ش مهمون ما بودن شوهرم برگشته کولر رو با پتو استتار کرده تا اونا نبینن ما کولر خریدیم 🫤 بهش میگم این چه کاری بود تازه باید خودت بهشونم میگفتی که خانمم کولر خریده تا بدونن کمک خرجت هستم. کلا هر چیزی رو هر کاری رو از خانواده ش قایم میکنه

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
حالا برعکس شوهر من. هرررر چیز ریز و درشتی رو از خانواده اش مخفی میکنه. حتی چیزهایی رو که به نفع منه ...

واااای خوشبحالت قدرشو بدون دقیقا ی همچین شوهری میخاستم خودمم اخلاقم جوریه اصلا بروز نمیدم چیزیو ولی شوهر احمقم نه خاهر مادرش از زیر زبونش میکشن خدا رو شکر کن شوهرت چیزی نمیگه حد و مرز ها رعایت میشن