2777
2789

خیلی برام سواله 

اگه یه آقایی خوشش بیاد و بگه آشنا بشیم 

باید شماره ارو بده دختر؟ 

برام پیش نیومده الانا‌ فقط سواله 

باید چی بگی 

باید بگی که شماره خانواده ام رو میدم زیر نظر خانواده ها آشنا بشیم ؟ 

اگه دختر چادری و مذهبی باشع 

خیلی برام سواله 

شماها اینجور مواقع چی کار می کنید 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید

شماره پدر یا مادرمو میدم میگم با اون هماهنگ کنید 🖐😁

من شوهرم اول شماره خودمو پیدا کرده بود ، به خودم که پیام داد ، من شماره پدرمو بهش دادم زنگ بزنه اون هماهنگ کنه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شماره پدر یا مادرمو میدم میگم با اون هماهنگ کنید 🖐😁من شوهرم اول شماره خودمو پیدا کرده بود ، به خود ...

اگه شماره خودت رو بدی زشته ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
بله معمولا افراد مذهبی ترجیح میدن زیر نظر خانواده ها آشنا بشن بنابراین شماره خانواده شون رو میدن

اگه بگه که اول خودمون آشنا شیم بعد خانواده ها چی 

من به فامیلمون‌ گفتم 

اونم گفته به پسره پسره ام اینو گفته بهش 

بیشتر ببینید
خب اگه معتقد باشه که حرامه این کارمی تونه شماره خانواده رو بده

اگه پسزه بگه نه میخوام فعلا خودمون باهم آشنا شیم و فلان 

بعد اگه طرف بزاره بره چی 

بیشتر ببینید
اگه شماره خودت رو بدی زشته ؟

نه زشت نیست ، ولی خودت میخوای با پدر و مادر خواستگاری رو هماهنگ کنی؟؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱