2777
2789

سلام دوستان

دخترخاله ی بنده ۱۷ سالشه و با یه پسر ۱۸ ساله وارد رابطه شده ، و همون پسر ۱۸ ساله میگه ک من خیلی دوست دارمو .. فلان

و دخترخالمم خوب وابسته اش شده

حالا بنظرتون حس پسر ۱۸ ساله واقعیه یا نه؟!

دخترخالم اینجاست نظراتتونو میخونه ..

دوتایی باهم انشا مینویسن آخی🥲🤭

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچکدوم واقعی نیست

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید

به عنوان یه پسر میتونم جواب بدم؟ 

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

بیشتر ببینید

ممکنه تو همون برهه ی سنی واقعی باشه ولی بالای ۲۳ اینا تغییر کنه

من تجربه داشتم شخصا

از ۱۸ سالگیش باهاش بودم منتهی تو سن بالاتر یکی دیگه شد

هم دختر هم پسر عوض میشن

البته استثنا هست ولی بنظرم دختر این سنی نباید درگیر روابط بشه

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

نه فقط واسه ..... میخادش 

باور کن 

خودتو بد بخت نکن 

ارزش تو بیشتر از این حرفاست 😉

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بهش بگه اهل س نیستم پسره موند حرفش درسته نموندم که بازی بوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید