2777
2789
عنوان

نامزد عقدیم مثه حیووونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7323 بازدید | 116 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فقط بخاطر اینکه شوهرش رابطه خواسته و میخاد بره حموم که روزه بگیره همه میگین وای چه انتخابی جدا شو؟عج ...

خیر بخاطر اینا نبود

بخاطر این میگن که علنا تجاوز کرده به اسی

کسی که به احساس و حال روحی زنش توجه نمیکنه ، مرد درمیاد ازش؟

بعد حیا کجا رفته؟

بیرون مهمون هست ، اینا چپیدن تو اتاق  و شاید هم صدای حموم و رابطه شون اومده

والا حیا و غیرت هم خوب چیزیه

فقط بخاطر اینکه شوهرش رابطه خواسته و میخاد بره حموم که روزه بگیره همه میگین وای چه انتخابی جدا شو؟عج ...

عزیزم طرف درک از موقعیت نداره خونه‌ی پدر زن جلوی مهمونای پدرزن  اینم رابطه میخواد 

خانم هم که میل نداشته و این کار همسره ایشون توی خیلی از کشور ها تجاوز به همسر تلقی میشه و جرمه

عیبی نداره عزیزم .برای منم شبیه توپیش اومد.من الان۴۷ سالمه.۲۷ سالگی عقد کردم.شوهرم همون موقع بهم نزدیک شد درصورتی که من راضی نبودم.ازترس ابروم باهاش عروسی کردم.بعدها فهمیدم اشتباه کردم باید بهش رو نمی دادم.چون بعداز دست دادن بکارت بهم گفت ما دیگه رسما زن وشوهریم .بعد زد زیر عروسی گرفتن.با بدبختی عروسی گرفتیم.الان هم چون اعتیاد داشت فوت کرد.تو اشتباه نکن الان کاری که می تونی بکنی اینه هروقت زنگ زد اومد خونتون برو پیش خانواده ات بشین واصلا پیشش نرو وخودتو با کارهای خونه مشغول کن .اگه صدات کرد بگو می خوام به مامانم کمک کنم.اگر تهدید به طلاق کردباز محلش نذار .چون تو برنده ای

فکر بکر

خیر بخاطر اینا نبودبخاطر این میگن که علنا تجاوز کرده به اسیکسی که به احساس و حال روحی زنش توجه نمیکن ...

خوب استارتر اگه مقید این چیزا بود تو عقد نباید رابطه ی کامل برقرار میکرد دیگه شوهرشم عادت کرده به رابطه براش سخته تحمل کنه گرچه رفتار شوهرش خیلی بد بوده،شوهر خودم با وجود اینکه خیلی گرمه ولی هر جا لازم باشه تحمل میکنه و بهم فشار نمیاره ،در هر صورت این یه اشتباه شوهرش دیگه باعث نمیشه طلاق بگیره ازش

ازهمه بدتر ک ۲۰سالشه

تو ۲۰ سال چطوری وقت کرد ۲بار ازدواج کنه 

ماشاالله ب سرعت عمل 

ازدواج و طلاق گرفتنش سرعتش از سرعت افزایش قیمت طلا بیشتره 😅😅😅 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

تو ۲۰ سال چطوری وقت کرد ۲بار ازدواج کنه ماشاالله ب سرعت عمل ازدواج و طلاق گرفتنش سرعتش از سرعت افزای ...

دیگه قستمه برا شما بیست کمه اینجا بیست چهارتا بچه دارن

دقیقا انگار آب خوردنه

یاد بگیر تو جمع عیب شوهرتو نگی 

میبینی چه راحت بدون اینکه موقعیت و اخلاقای دیگه شما و اونو بدونن حکم طلاق میدن 

کار شوهرت درست نبوده که به زور …

ولی خوب میتونی بری خونه اونا تا راحت تر بره حموم‌ 

نمیشه که رابطه نداشته باشه یا حموم ‌نره یا روزه نگیره 

همه اینا باید انجام میشد 

اما تو انگار خیلی بد  جبهه گرفتی انگار دلت از یه جای دیگه پر بوده 

به شوهرتم  دیگه نگو حیوون نگو گاو   

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
خوب استارتر اگه مقید این چیزا بود تو عقد نباید رابطه ی کامل برقرار میکرد دیگه شوهرشم عادت کرده به را ...

بحث سر یه اشتباه نیست

اسی میگه کلا به من و نظرم اهمیت نمیده

چه ربطی داره ،رابطه ی قبلی و خودش خواسته ، الان نمیخواد 

چرا باید با زور انجام بده ؟ این یه تجاوزه

من هیچ وقت با تجاوز و رابطه زوری کنار نمیام ، و کسی که کنار میاد ، خودش و خوار و ذلیل میکنه