2777
2789
عنوان

دخترخالم با یه پسر هجده ساله رفته تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی🤣🤣🤣 بنظر خودم ک بیشعوره والا🤣ولی خب دهه هشتادیا اکثرا اینجورین و هرچی میگمم کارت درست نیس کل ...

اره 😂 پروف خودتم باحاله پیاز😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
بله حتما

ببینید اگه بخوتم دختر خالتون رو جای خواهر نداشتم بذارم باید بگم 100٪ این رابطه سرانجامی نداره، من خودم تو مدرسه خوابگاه سربازی و اطرافم زیاد دیدم پسر تو این سن دوست دختر داشته و فقط وفقط به یه چیز فکر میکردن اونم گذروندن اوقات خودشون و سوئ استفاده از دختر، این درحالیه که اون دختر بیشتر به یه رابطه سالم و سرانجام ازدواج فکر میکنه و کلی رویاپردازی تو ذهن خودش با اون پسر داره این درحالیه که اون پسر داره با رفقاش فکر میکنه چطور دختر رو فریب بده یا از زرنگ بازیای خودش میگه،پسر 18 ساله هنو کارت ملی نداره تو جامعه و تو اوج احساسات و هیجاناته چطور میشه به چنین فردی اعتماد کرد واقعا؟

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

بیشتر ببینید