2777
2789

دیروز عصرونه آش گذاشتم مادرم با حال مریضش رفته کشک خریده آورده بعد شوهرم میگه چه کشک بدیه مزه هم نداره

یبار مارو مهمون کرده بود نون سنگک سرسفره گذاشته بود شوهرم میگت این چه نونیه گرفتی چقد نازکه لواش دادن بهت؟

( خودش صدبار نون سنگک نازک آورده خونه ) 

یا یبار تولدم مادرم کلی گشته بود کیک مورد علاقمو پیدا کنه چندتا قنادی رفته بود بعد گیر آورده بود شوهرم میخورد و میگفت چه کیک مونده و  بیاتی

هرچی باهاش حرف میزنم میگم زشته کوفتم جلوت گذاشتن تشکر کن چه برسه به اینکه مادر من با حال مریضش چیزی تهیه میکنه میگه نه همینه که هست چیزی بد باشه من میگم . بخدا خونه ی خانوادش آشغال هم جلوم بذارن تشکر میکنم میگم خوشمزه بود . خسته شدم هم خجالت میکشم از رفتار و بیشعوریش هم مادرم ناراحت میشه

عیددیدنی میخوایم بریم خونه فامیلاش میخوام بگم چه آجیل بی مزه ایه بهتون انداختن . میدونم بیشعوریه شایدم نگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پاگشا خواهرش بهم یه لباس داغون داد قابل پوشیدن نبود حتی روم نمیشد بدم به نیازمند ولی تشکر میکردم میگفتم‌خیلی قشنگه . مامانم اینجوری یادم داده تشکر کنم 

بگو

از خریدای شوهرتم ایراد بگیر

این قصدی انقدری بیشعوره باور کن

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

حتما بگو 

نشو مثل خواهرم 

شوهرشم مثل شوهر شما بود 

مامانم برا خودش نمیخرید پولشو میداد پارچه برا خواهرم بعد شوهرش ایراد میگرفت خواهرمم کوتاه اومد ک الان شده تو سری خور شوهرو خانواده شوهرش 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃