2777
2789
عنوان

دخترخالم با یه پسر هجده ساله رفته تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 35 پست

خب عزیزم از علم غیب که نمیشه فهمید احساسش رو باید از روی رفتارهاش بفهمه ولی درکل سن ۱۸ احساسات زیاد قابل اعتمادنیستن هم دختر هم پسر چون تحت تاثیر هورمونا هستن

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اکثر پسرا همینو میگن حتی پسری که برا سو استفاده یا اردلیلی غیر دوست داشتنم نزدیک میشه همینه حتی با خانوادشم ممکنه دختره رو آشنا کنه اصلا با این چیزا ثابت نمیشه خیلی ها سر همین چیزا صدمه دیدن

نه عزیز 

من همسن ایشون بودم با ی آقایی دوست شدم ۴ سال موندم باهاش 

با بدترین شرایط 

ایشون سربازی رفت منتظر موندم 

رفتن سرکار عین مادرا براش ۱۰ صبح غذا درست میکردم می‌بردم محل کارش

احترام زیاااااااد ب خود خانواده اش

آخر سر گفت این کارارو میکنی خودتو بچسبونی ب من بگیرمت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای وقت گذرونی هست دیگه 

هدف که نداره این رابطه 

استقلال شخصیت 

استقلال مالی 

تحصیلات 

شغل دائمی 

و...... همه هیچ

یه عشق مگه ملاک زندگی میشه 

دختر خانم درساشونو بخونن کنکور بدن تمام 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

دررابطه باجنس مخالف تواین سن این هیجانات هورمونین و موقت ، دختر خاله باید مواظب خودش باشه

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

اگه از من ک برادر این ساله داشتم و الان ۲۲ سالشه میپرسی

میگم نه😕🤣

داداشم چه وقتی ۱۸ سالش بود چ وقتی ۲۲ سالشه ازش میپرسیدم واقعا طرفو دوست داری میگفت نه بابا اینا واسه سرگرمیه 😐🤣 که حوصله م سر نره

و میدونم خیلی بده اما کلا با یکی نیس با چند نفر هست توی مجازیییی و ولی غیر مجازی فقط بایکیه🫤 

دخترام همه دوسش دارن براش هدیه اینا میفرستن😬خودم ریختم برگام مونده🤣

به عنوان یه پسر میتونم جواب بدم؟

بگو لطفا

وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... 

اگه از من ک برادر این ساله داشتم و الان ۲۲ سالشه میپرسیمیگم نه😕🤣داداشم چه وقتی ۱۸ سالش بود چ وقتی ...

چه داداش باحالی

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

به احتمال ۹۹ درصد نه دوسش نداره

دختر خالت هم مطمئنم بعد ۲۰رسالگی میگع عجب ‌....بودم که عاشق فلانی بودم

پسره هم فقط به دنبال ...هست ،به هدفش برسه ولش میکنه 

تازه پسرا همیشه دنبال دختر افتاب مهتاب ندیدن

همین الان بلاک کنه و تمام

بشینه درسشو بخونه ،حرفه یاد بگیره

وقتی بزرگ شد و از سن بلوغش ۲ ۳ سال گذشت،بره ازدواج کنه

روابط بعد ازدواج به خدای احد و واحد قسم از زمین تا اسمون متفاوتن

عشقا عمیقا

محبتا واقعین

کسی که شوهرته واقعا میخوادت

نه فقط برا یه شب

نه فقط برا بدنت

بلکه برا زندگی میخوادت

حتی اگه کور بشی

حتی اگه مریض بشی و نتونی بهترین تیپتو بزنی براش

میگه فدای سرت 

لطفا لطفا زندگیتونو با اشکای فیک بچگی،با روابط اشتباه دوران بلوغ 

خراب نکنین

لطفا دعا کنین برام🥺💔

خدا وکیلی یه پسره ۱۸ ساله چی داره یاد اون کلیپپه افتادم پسره و  دختره ۱۸ و ۱۶ بودن رفته بودن لاو ترکوندن مرده دهه ۶۰ بود چنان این دو تا رو زد که نگو 🤣🤣🤣

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم