2777
2789

کلا اونایی ک تنهایین ینی ن خانواده ن همسر و فرزند ندارین 

یک نفر تو خونه هستین نمی‌ترسین؟

از اتفاقات یهویی مثلا تو حموم دستشویی در بسته بشه گیر کنین یا خدای نکرده زمین بخورین یا بیهوش بشین کسی نیست زنگ‌بزنه اورژانس 

چ راه حلی میشه واس این شرایط پیدا کرد؟

فعلا یه مدته پیش مامان بابام هستم ولی از چند ماه اینده مجددا تنها زندگی میکنم

نه نمیترسم

در حموم دسشویی رو نمیبندم و تو سرویس هم اچار و پیچ گوشتی و ... دارم برا مواقع ضروری.. معمولا حموم هم میرم داخل کیسه فریزر گوشیمو میذارم که خیس نشه و با خودم میبرم

دیگه.. احساس کنم فشارم بالا پایینه یه چیزی میخورم خوب نشدم اسنپ میگیرم میرم درمانگاه

ترس هم که معمولا نمیترسم از چیزی ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه خیلی هم خوش میگذره البته من درحال حاضر با خانوادم ولی خب چون اونا مسافرت های طولانی میرن تجربشو دارم از طرفی هم احتمال تنهایی زندگی کردنم در آینده خیلی زیاده 

روحیه من تنها و مستقل زندگی کردن رو به چند دلیل میطلبه اگه اتفاقی هم بیفته اورژانس هست یا میتونم زنگ بزنم یکی بیاد منو ببره درمانگاه و بیمارستانی چیزی 

فعلا یه مدته پیش مامان بابام هستم ولی از چند ماه اینده مجددا تنها زندگی میکنمنه نمیترسمدر حموم دسشوی ...

با آچار پیچ گوشتی چجوری باز میشه؟

من یبار تو دستشویی گیر کردم در کلا چوبیه ام دی اف

خونه ۵سال ساخته

دستگیره از بیرون در رفت کنده شد  بعد اون آهن لولا از اونطرف افتاد رو زمین 

دوستمم یبار تو دستشوییشون گیر کرده بود ولی اون درش شیشه داشت شکست تونست بیاد بیرون 

من خدا رحم کرد مامانم اومد خونه 

پانیک هم دارم 

بنظرت چکارکنم میخام چندوقت دیگ کلا مستقل و تنها زندگی کنم 

خب دستشویی درش بسته باشه چه اتفاقی می فته مگه؟ جاش که تنگ نیست احساس خفگی کنیم، می تونی در دستشویی و ...

من پانیک میشم دوبارم زیردوش پانیک شدم 

از وقتی پارسال تو دستشویی گیر کردم تو حمام بااینک درش بازه پانیک شدم 

من فکر تنها زندگی کردنم بخاطر ی سری ترسام تا حالا نشده خیلی بهتر شده بودم ولی با خوندن تاپیکت ترس تم ...

باید راه حل پیدا کنیم مثلا گوشی دیگم ساده تره اونو گذاشتم تو دستشویی ولی خب هربار ۱۰۰درصد شارژه ولی بعد چندروز صفر میشه شارژش

نه خیلی هم خوش میگذره البته من درحال حاضر با خانوادم ولی خب چون اونا مسافرت های طولانی میرن تجربشو د ...

ن هیشکیو نداشته باشی کلا 

ن مرد ن زن 

کلا تنها 

فقط تو ساختمانی ک چنتا همسایه باشن باشی اونجوری چی

با آچار پیچ گوشتی چجوری باز میشه؟من یبار تو دستشویی گیر کردم در کلا چوبیه ام دی اف خونه ۵سال ساختهدس ...

در خونه شما رو نمیدونم ولی دستگیره رو میشه با پیچ گوشتی باز کرد.. دستگیره رو کلا دربیاری قفل هم باز میشه .. خونه من دستگیره اش از این قدیمیا بود برا همین فکر نمیکنم دراوردنش خیلی سخت بوده باشه .. در نهایت میشه همین کاری که تو کردی 

دوستت هم که شیشه رو شکسته.. یه سنگی چکشی گوشتکوبی چیزی بذار واسه شکستن در شیشه ای

راه حل ساده تر اینه حتی وقتی خونه یکی دو ساعت تنهایی هم در دسشویی و حموم رو نبندی.. همیشه یه چیزی بذار لای در و جداره که باد هم نتونه در رو ببندا

الکی خودتو میترسونی.. خیلی از ترس ها اصلا اتفاق نمیفته .. دو سه روز اول تنهایی زندگی کردن سخته ولی بعدش دیگه عادت میکنی و اتفاقا تنهایی خیل هن خوش میگذره بهت‌