2777
2789
عنوان

خیلی حسودیم میشه به زن استادم

229 بازدید | 20 پست

استادم به شدت مرد تحصیلکرده باشخصیت پولدار همه چی تموممم خوش به حال زنش کاش منم عین اون زن تو زندگی شانس داشتم همچین آدمی نصیبم بشه هعیییییییی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چشمو درویش کن 

انقدر چش نداشته باش به شوهر مردم

بعد ام خیالت راحت

بری از زنش بپری حالش از شوهرش به هم میخوره انقدر که عنه

حالا تو استاده اته جوگیر شدی کراش زدی روش تو دنیای خودت فک میکنی عالیه 

خیالت راحت گوز هیچ کونی نیست

چشمو درویش کن انقدر چش نداشته باش به شوهر مردمبعد ام خیالت راحتبری از زنش بپری حالش از شوهرش به هم م ...

من کراش نزدم روش که دوست داشتم همسر منم شبیه اون باشه اتفاقا برای من ادب و شخصیت اولویته

حسودی که نه همش حسرت میخورم

خدا بهترش رو نصیبت کنه ان شاءالله. ولی هیچ وقت درون زندگی خودت رو با بیرون زندگی کسی مقایسه نکن.اون آدم هم کامل نیست و مطمئنا عیب هایی داره.شاید تو اگر همچین همسری داشتی هیچوقت نمیتونستی تحملش کنی.اواز دهل شنیدن از دور خوش است.

ولی مطمعنم خوش به حال زنش هست

من خودم ب شخصه همه فامیل و آشنا فک میکنن خیلی خوش بحالمه 

واقعا هم شوهرم مرده خوبیه ‌.ولی هیچکس نمیدونه از دست خانواده شوهرم و کاراشون مریض و افسرده شدم همین الان که دارم اینو مینویسم داشت حمله عصبی بهم دست میداد 

هرکس میبینی یه مشکلی تو زندگیش داره 

حرف درست رو با بی تربیتی تمام زدی.ولی درست گفتی،خخخ

ولی شما اشتباه فهمیدید منظورمو من عاشق قد و هیکل طرف نشدم که خیلی خوشم اومد از ادب و اخلاقش به این فکر کردم که اگه همسر منم اینقدر باادب باشه من چقدر تو خانواده سرم بالا میشه افتخار میکنم همین