2777
2789
عنوان

خیلی زمخت شدم

260 بازدید | 18 پست

خیلی رفتارهام زمخت شدن دیگه ظریف نیستن انگار.....خجالت آوره نمی دونم چی کار کنم؟....همه کارها رو تند و زمخت و مثل مردهایی که دارن کارهای ساختمونی انجام می دن انجام می دم.....مثلا یهو یه وسیله سنگین بر می دارم و تند تند دارم راهمو می رم تازه از نگاه متعجب مردهای اطراف می فهمم که چه گندی زدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این خوبه من انقدر سر دوس پسرم داد میزنم دارم به کات نزدیک میشم🤣🤣🤣🤣

داد می زنی؟....من یه بار داشتم برای نامزدم خط و نشونی می کشیدم که تو زندان بند اعدامی ها اینجوری رفتار نمی کنن....بعدش یادم افتاد چه گندی زدم ولی قابل جمع کردن نبود

برو دوش بگیر وقتی اومدی بیرون مثل یک پرنسس شروع کن به زیبا کردن خودت از لوسیون و عطر و کرم و روتین غ ...

ببین این کارها رو می کنم بعدش با قدرت بیشتری مرد می شم انگار اون لحظه مغزم کار نمی کنه