2777
2789
عنوان

خانمایی ک تنها زندگی میکنین بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روحیات هرکسی فرق داره من خیلی دلم میخواست تنها زندگی کنم حتی الانم که شوهر و بچه دارم بازم تنهایی و ترجیح میدم ولی خانوادم این اجازه رو نمیدادن و خلاصه در سن ۲۶ سالگی به اصرار بابام ازدواج کردم

ن هیشکیو نداشته باشی کلا ن مرد ن زن کلا تنها فقط تو ساختمانی ک چنتا همسایه باشن باشی اونجوری چی

خب تا زمانی که جوونم و مشکلی ندارم اگه دست و پام بشکنه زنگ میزنم اورژانس اگه پیر شم یکیو یا برای پرستاری یا تمیزکاری استخدام میکنم کلید هم بهش میدم که اگه بر اثر مرگ طبیعی هم مردم بفهمه ولی انقدر الان تکنولوژی توسعه یافته و چند دهه دیگه هم بیشتر میشه که نیاز آن چنانی به مراقب ندارم برای تنهایی نبودن هم میتونم دایره روابط دوستای امنمو گسترش بدم

روحیات هرکسی فرق داره من خیلی دلم میخواست تنها زندگی کنم حتی الانم که شوهر و بچه دارم بازم تنهایی و ...

چرا دوست داری ، من خیلی وقتا تنها بودم ، اصلا خوش نمیگذره ، همش باید تو گوشی باشم چشمام درد میگیره ، حوصله آدم سر میره

ولی با شوهر و بچه سرگرم میشی

چرا دوست داری ، من خیلی وقتا تنها بودم ، اصلا خوش نمیگذره ، همش باید تو گوشی باشم چشمام درد میگیره ، ...

من خیلی رفیق بازم.  اگه تنها بودم یا با دوستام بیرون و گردش بودم قطعا بیشتر تایمم سر کار بودم خونه هم میومدم در کمال ارامش حموم میکردم میخوابیدم غذا میپختم فیلم میدیدم .. این مدل زندگی و خیلی دوس داشتم.    الان خانه‌دارم و مشغول غذا پختن و تمیز کاری خونه و جر و بحث با شوهرم و شنیدن صدای ونگ ونگ بچه.    بازم خداروشکر ناشکر نیستم زندگیم به نسبت خیلیا خوبه

من خیلی رفیق بازم. اگه تنها بودم یا با دوستام بیرون و گردش بودم قطعا بیشتر تایمم سر کار بودم خونه ه ...

همونه ، من یه دونه رفیقم ندارم ، هیچ دوستی ندارم و تو عمرم با کسی غیر از خانوادم بیرون نرفتم

من الانم اگه مامان بابام خونه باشن مجردی رو دوست دارم ولی اگه بخوام تنها زندگی کنم نمیتونم

زندگی مثل زندگی الان شما خیلی باحاله به نظرم 😅

همونه ، من یه دونه رفیقم ندارم ، هیچ دوستی ندارم و تو عمرم با کسی غیر از خانوادم بیرون نرفتممن الانم ...

راستش من فقط یکدونه داداش دارم که ۷ سال ازم کوچیکتره    با مامانم هم هیچوقت صمیمی نبودم    اونم شاغل بود و بیشتر روز خونه نبود.   من مجردیم هم خیلی وقتا تنها بودم.   یجورایی عادت دارم به تنهایی.  و دوستام همیشه حکم خواهر و واسم داشتن.    حتی الانم که متاهلم با دوستای قدیمم در ارتباطم ماهی یکی دوبار خونه های هم میریم.  

۴۵ سالمه مجردم

از ۲۰ سالگی تنها بودم و همرو ول کردم و خونه گرفتم

نه نمیترسم از چی بترسم؟

خیلیم زندگیم خوب و عالیه

خودم از ۱۴...۱۵ سالگی قصدم تجرد ابدی وبود تا تنها باشم و خیلی دعا میکردم الان به ارزوم رسیدم. و حتی ۱ بارم پشیمون نیستم بله خیلی خیلی خیلی راضیم و بهترین تصمیم زندگیم بوده ادم خوب و درستم کم نبود کسی که همه چی تموم باشه از اخلاق و پول و زیبایی ولی رد کردم. حالا تصمیم گرفتم برم یه دختر ۵..۶ ساله از پرورشگاه بیارم نه واسه تنهایی بلکه واسه حس مادر شدن🥰😍

۴۵ سالمه مجردماز ۲۰ سالگی تنها بودم و همرو ول کردم و خونه گرفتمنه نمیترسم از چی بترسم؟خیلیم زندگیم خ ...

موفق باشی عزیزم 

معلومه مامان مهربون و خوبی میشی ❤️