2777
2789
عنوان

بنظرتون حمام برم یان

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش قرص بخور برو عزیزم فقط لطفا ماسک بزن و نزدیک کسی نشو که بقیه رو درگیر نکنی

چشم 

بهشون گفتم مریضم و گفتن میایم عب نداره ولی من رعایت میکنم اشپزم من نیستم 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید

چجور با این حال مهمون دعوت کردی؟

نمیگی بینشون یه مریض فشار خونی ای،مریض قلبی چیزی باشه

اگر مریضی تورو بگیره حالش وخیم شه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خدا قبول کنه ولی دست تنهایی یا کمک داری با مریضی افرین بهت اونم تو ماه رمضون این همه مهمان

فک کنم تو غذاخوری باشه پذیرایی شون

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
الان خواستم اب بزنم صورتم کل بدنم لرزید نتونستم

نرو به نظرم یه استا 500 بخور یه ذوساعت دیگه برو حمام

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
چشم بهشون گفتم مریضم و گفتن میایم عب نداره ولی من رعایت میکنم اشپزم من نیستم

آفرین بهت اینطوری وجدان خودت راحت تره🥰🤍

وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... 

یه دوش خیلی مختصر با آب ملایم بگیر. وقتی هم اومدی موهاتو سریع خشک کن و برو زیر پتو.قرص بخور یه ساعتی استراحت کن. لباس گرمم بپوش بدتر نشه سرماخوردگیت

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
چجور با این حال مهمون دعوت کردی؟نمیگی بینشون یه مریض فشار خونی ای،مریض قلبی چیزی باشهاگر مریضی تورو ...

گفتم دیشب به همشون گفتن ک موردی نمیبینن ومیان

ماسک میزنم ک کسی نگیره اشپزم من نیستم ک

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید