2777
2789
روسری بکش روی صورتت فک میکنن داری گریه میکنی

۴ سال پی یادمه رفته بودین خونه عمم برادر شوهرش تازه فوت کرده بود رفتیم به شوهر عمم تسلیت بگیم بعد این دو کلام حرف نیزد از برادرش گریه اش میگرفت گریش هم یجور خنده داری بود اصلا بزور جلوی خودم و گرفتم منو خواهرم اونم نامردی نمیکرد سرمون و بردیم زیر چادر رفتیم رو ویبره😂😂😂

ویدیو ۸ دقیقه ای (پیچش مو) رو حتما از اینترنت جستجو و تماشا بکنید😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای منم وسط مثلا یه دعوای کاملا جدی حالا با هرکی

یهو منفجر میشم از خنده 🫡😬

بچگیام دقیقا روال این بود من و آبجیم دعوامون میشد اگر مقصر آبجیمم بود یهو میزد زیر گریه و غش و ضعف  جلو همه منم خنده های حیله گرانه و پلیدی

من  شمر بن ذلجوشن بودم تو خانواده سر همین خنده هام

حانا درسته 🙏🦋درخواست دوستی ممنوع 

من تو مراسم ختم عموم بودیم با خواهرم یهو یه چیزی خواهرم گفت من مردم از خنده حالا بقیه فکر میکردن دا ...

استغفر الله منو و خواهرم هر دو اینجوریم بعد مامانم میشناستمون منکه میشینم بغلش خواهرمم بغلم میشینه مامانم هی نیشگوناش و از من میگیره😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ویدیو ۸ دقیقه ای (پیچش مو) رو حتما از اینترنت جستجو و تماشا بکنید😊

شوهرت میخواد طلاقت بده سر این موضوع میخندی

چه جالب! 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید