2777
2789
چن روز بعددد

چون پسرشون کلکسیون از خوبیا بود😏خیلی عجله داشتن 

فردای همون روز ک مادر اومد زنگ زدن 

ولی بوده زن دایی پسر اومده خونمون پسره پاسدار خونه و ماشین و ۳۵ساله ولی چون من شاغل نبودم اصلا ازشون خبری نشد چون پسره دنبال خانم معلم یا شاغل بود و خانه دار نمیخواست  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استارتر چقد درگیر این موضوعی منو یاد قبلاهای خودم میندازی

تاسر سفره عقد ننشستی اینجور خاستگاریارو جدی نگیر کلا

حیفه ذهنت درگیرشه

دوسه هفته صبر کن اگه خبری نشد احتمال۹۹ درصد نمیان دیگه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
خب بعدش شما زنگ زدی یا اون ؟اگر اونا چند روز دیگه زنگ زدن ؟

بعضي ها پسندشون باشه يه تحقيق جزيي ميكنن بعد زنگ ميزنن بعضي ها هم زود در كل اونا بايد زنگبزنن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

نمیشه گفت خاستگاری

مادر و خواهر برای آشنایی و خبر دادن درباره قصدشون و اینکه مزه دهن خانواده عروس رو بگیرن بله دیدم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خب بعدش شما زنگ زدی یا اون ؟اگر اونا چند روز دیگه زنگ زدن ؟

خوب چرا انقد تکرار کردی این سوال رو

معلومه اگه شماره گرفتن اونا باید زنگ بزنن...

لطفا پیگیر نباشید که بعدا هی به روتون میارن...

اگه پسند کنن خودشون بارها میان و پیگیری میکنن...